Tijdens deze masterclass zal Dr. Gwendolyn Galsworth, 's werelds grootste autoriteit op het gebied van visueel management, uitleggen hoe je met visuele middelen uitdagende problemen kan oplossen en de verbeteringen kan borgen door een visuele fabriek te creŽren.


De kracht van een visuele fabriek

De 'Visual Workplace' is een overtuigende methodiek die het mogelijk maakt om uw dagelijkse productiedoelstellingen te behalen, verspillingen elimineert en helpt om uw doorlooptijden te verkorten. Een visuele werkplaats vormt de lijm die alle verbeteractiviteiten met elkaar verbindt en duurzaam maakt. Een visuele werkplaats stelt uw medewerkers tevens in staat om verantwoordelijkheid op te nemen, transformeert uw fabriek, versnelt uw verbeteringsinspanningen en maakt ze duurzaam.

Wat u zal leren

In deze masterclass leert u alles over de visuele principes en hoe visuele middelen een fabriek creŽren die zelf-ordenend, zelf-verklarend, zelfregelend en zelf-verbeterend is - waar wat er zou moeten gebeuren elke keer, op tijd, dag of nacht, gebeurt dankzij visuele oplossingen.

Gebaseerd op Gwendolyn Galsworths bekroonde gelijknamige boek, is deze masterclass bedoeld om u te helpen met:

  • Het begrijpen van de concepten, principes en technieken van de visuele fabriek†- zoals ontwikkeld en ter boek gesteld door Dr. Galsworth.
  • Het verwerven van een goed inzicht in het huidige niveau van de visuele competentie in uw bedrijf.
  • Het bedenken van de volgende stappen voor uw bedrijf.

Tijdens deze sessie krijgt u niet alleen een conceptueel inzicht in de visuele fabriek, maar zal u ook tientallen visuele oplossingen van werkplaatsen over de hele wereld zien.

Als Agoria-lid betaalt u slechts Ä 475 (excl. btw, inclusief†ontbijt, lunch, cursusmateriaal) in plaats van Ä 725 (excl. btw).
Klik hier om het programma te bekijken en in te schrijven.

Datum

vrijdag 20 september 2019, 08:30 - 17:00

Plaats

Sirris, MRC Gent,
Technologiepark-Zwijnaarde 48
9052 Zwijnaarde

Organisator

Sirris en Agoria 

Schrijf je in