Heeft uw bedrijf of organisatie expertise en creatieve ideeŽn voor het ontwikkelen van e-government en het gebruik van gelinkte data? Dan willen we graag met u de haalbaarheid van onze ideeŽn voor het gebruik van gelinkte data in overheidsbeheer aftoetsen.


Het Agentschap Binnenlands Bestuur van de Vlaamse overheid wil de steden en gemeenten in Vlaanderen aansporen om zogeheten 'gelinkte data' te gebruiken bij het administratief beheer van hun besluitvorming.

Dit moet de lokale besturen toelaten om efficiŽnter en transparanter te werken en hun burgers, verenigingen en bedrijven sneller en beter te informeren over de genomen beslissingen.

Het Agentschap heeft reeds een aantal stappen ondernomen om deze visie te realiseren maar wil graag de markt consulteren om na te gaan welke mogelijkheden en risico's zij zien bij de ontwikkeling en implementatie van dergelijke geavanceerde tools in lokale besturen.

Hoe kunt u hiertoe bijdragen?

Heeft uw bedrijf/organisatie expertise en creatieve ideeŽn voor het ontwikkelen van e-government en het gebruik van gelinkte data? Dan willen we graag met u de haalbaarheid van onze ideeŽn voor het gebruik van gelinkte data in overheidsbeheer aftoetsen.

Ontdek tal van innovatie kansen op donderdag 14 juni 2018 van 10u tot 13u30†in het Virginie Lovelinggebouw in Gent, (Koningin Maria Hendrikaplein 70),†waar medewerkers van het Agentschap Binnenlands Bestuur hun noden en wensen kenbaar zullen maken en we zullen peilen naar uw expertise en mogelijkheden om die in te lossen.

Hoe inschrijven?

Deelname is gratis, maar†u kan†zich best inschrijven via de PIO-website, waar u ook meer info vindt over het project.

Of ziet u andere kansen voor samenwerking en partnerschap?

Op de workshop komt u alles te weten over de innovatienoden van het Agentschap Binnenlands Bestuur en over de opportuniteiten die het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) kan bieden.

Meer informatie

Dit is een initiatief van†Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) en PIO - Programma Innovatieve Overheidsopdrachten van de Vlaamse overheid.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met:

Datum

donderdag 14 juni 2018, 10:00 - 13:30

Plaats

Virginie Lovelinggebouw,
Koningin Maria Hendrikaplein 70,
9000 Gent

Organisator

Agentschap Binnenlands Bestuur 

Dit evenement is afgelopen.