#ManuMatters

"Manufacturing Matters". De Belgische maakindustrie
is een essentiële hoeksteen en motor van onze economie.

Of het nu gaat om toegevoegde waarde, werkgelegenheid, export of innovatie, de maakindustrie speelt een belangrijke rol in onze groei, welvaart en welzijn. Ontdek de verschillende acties van Agoria om deze boeiende sector te promoten en iedereen die er werkt te steunen.

Studie #ManuMatters

In deze exclusieve studie heeft Agoria informatie en cijfers verzameld over de recente ontwikkelingen in de maakindustrie: concurrentievermogen, werkgelegenheid, huidige en toekomstige uitdagingen, impact van de recente beleidsmaatregelen ...

Download de studie

Factories of the Future 2020 - Inspiration Book

Ontdek twaalf concrete cases van sterk presterende ondernemingen die slim investeren in verdere automatisering, de digitalisering van hun productieapparaat en in hun medewerkers.

Download het Inspiration Book >

Factory of the Future Scan

Bent u er klaar voor om een Factory of the Future te worden? Weet waar u met uw onderneming vandaag staat. Voer onze Factory of the Future Scan uit en zet de eerste stap naar een duurzame toekomst.

Start de scan >

The 7 Transformations Experience

Bent u bedrijfsleider of werkt u in een maakbedrijf en wilt u meer inzicht krijgen in de uitdagingen van de fabriek van de toekomst? Dan is er "The 7 Transformations Experience", een dynamische en interactieve onlinecursus die Agoria en Sirris hebben uitgewerkt.

Volg de onlinecursus

Op de Agoria-website vindt u heel wat content rond het thema "Manufacturing"