Van 27 tot en met 29 maart vindt in Brussel de volgende editie van Machineering plaats, de beurs die u laat kennismaken met 157 technologie- en kennisorganisaties waarvan 28 Agoria Metal Alliance-leden. Zij stellen u tijdens dit tweejaarlijkse event het knapste Benelux-aanbod van werktuigmachines, productiemachines en industriŽle componenten voor.


Machineering is de nieuwe naam van de MTMS beurs. De term Machineering, een koppeling van Machines en Engineering, dook voor de eerste maal op als titelelement in 2015. Systematisch werd in 2017 de naam al meer dominant op de beursvloer gecommuniceerd.

De 3e editie tikte af op 7.113 bezoekers en 165 exposanten: een succes voor een industriebeurs naar Belgische marktnormen en potentieel. De 4e editie bouwt verder op de uitgetekende succesfactoren.

Waarom Machineering?

Waarom het merk en de titel Machineering? BelgiŽ mag dan een land zijn met veel minder middelgrote en grote ondernemingen dan onze noorderburen, aan technologie voor machinebouw, mechatronica en materialentransformatie ontbreekt het ons duidelijk niet. Machineering is de perfecte term voor alles wat staat voor machinebewerkingstechnologie en onlosmakelijk verbonden is met het engineeren van producten. Machineering is dus een origineel en hip trendwoord voor 'slim maken en ontwerpen'.

Via onderstaande link kan u zich inschrijven. Indien gewenst kan u ook een collega mee registreren. U kan zich meteen ook al inschrijven voor alle gratis expert classes. De plaatsen daarvan zijn immers beperkt tot 120 deelnemers per sessie.

GeÔnteresseerd? Klik hier om u in te schrijven voor Machineering

Voor een VIP-kaart voor de nocturne op donderdag 28 maart, zie verder

Nocturne tweede beursdag

Op donderdag 28 maart vindt de nocturne plaats, waar de standhouders hun VIP's kunnen uitnodigen en wat verwennen door hen naast professionele technische uitleg op de stand ook wat speciaals aan te bieden om de innerlijke mens te versterken.

Wenst u een VIP-kaart voor een bezoek op donderdag 28 maart? Dan kan u die aanvragen bij Marleen Poelmans via†membersteam@agoria.be

Leerlingen speciaal onthaald op woensdag en vrijdag

De leerlingen uit het 6de en 7de BSO, TSO kunnen onder begeleiding de beurs bezoeken en hands-on opdrachten uitvoeren bij de sponsors van de METAL-ALLIANCE.be Learning Tour. Bedrijven stellen op die manier een deel van hun stand ter beschikking voor deze groep van leerlingen, die aldus op een speelse manier kunnen kennismaken met technologische thema's. Natuurlijk hebben ze ook de mogelijkheid om andere standen te bezoeken.

METAL-ALLIANCE.be Learning Tour 2019: Klik hier om uw klas in te schrijven (Klik hier voor de Franstalige versie)†

Datum

woensdag 27 maart 2019, 10:00 - 18:00

Metal-Alliance Learning Tour

donderdag 28 maart 2019, 10:00 - 22:00

NOCTURNE

vrijdag 29 maart 2019, 10:00 - 16:00

Metal-Alliance Learning Tour 2019

Plaats

Hall 5 - Brussels Expo (Heysel)

Organisator

InventMedia