Logistiek adviesbureau Logflow kondigt de overname van Veltion aan. De mooie synergie tussen beide Agoria-bedrijven maakt het mogelijk om het Logflow-businessmodel ‘van ontwerp to go-live’ nog krachtiger uit te bouwen voor projecten binnen productie en distributie.


Logflow en Veltion zijn allebei sterk groeiende bedrijven met elk hun eigen specialisaties en knowhow. Samen versterken ze elkaar en zullen ze hun klanten nog beter kunnen begeleiden bij het optimaliseren van logistieke en productieprocessen.

Vlnr: Bart Kindt, Eric Vandenbussche, Thomas Van Landeghem, Arne Bracke, Hendrik Van
Landeghem.

In het verleden werkten Logflow en Veltion geregeld bij dezelfde klanten. Waar er toen eerder in parallel gewerkt werd, zullen ze voortaan een geïntegreerde aanpak bieden. Hierdoor is Logflow meer dan ooit gewapend om klanten beter te begeleiden bij hun uitdagingen van vandaag én morgen op het vlak van productie en logistiek.

Logflow heeft een decennialange ervaring en grote expertise op het vlak van IT, automatisatie en warehousing. Heel wat bedrijven lieten reeds een masterplan voor hun onderneming uittekenen. Logflow begeleidt zijn klanten bij logistiek strategisch advies zoals netwerkstudies, bedrijfsmasterplannen, voorraadbeheer en transportoptimalisaties, het uitwerken van verbeterprojecten in warehousing, het ontwerp en de implementatie van magazijnen en auditing van logistieke processen.

Veltion, gekend als sterke speler in Lean coaching en het structureel verbeteren van bedrijfsprocessen in productie, administratie en logistiek, werd destijds opgericht als spin-off van Universiteit Gent. Veltion begeleidt zijn klanten bij het behalen van operationele excellentie, lean management, het optimaliseren van de productieplanning, het opzetten van slimme dashboards en de vereenvoudiging van administratieve processen.


De teams van beide bedrijven ontmoeten elkaar.

Logflow zal de Veltion-divisie enerzijds inschakelen bij de implementatie van zijn trajecten. Anderzijds is het de ambitie om Veltion verder uit te bouwen als een krachtige divisie binnen Logflow.

Momenteel blijft Veltion opereren vanuit zijn bestaande kantoren in Gent. Het is de bedoeling dat bij ingebruikname van de nieuwe Logflow-kantoren in Oostkamp, eind 2020, de diensten fysiek versmelten.

www.logflow.be 

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.