Leren en loopbanen

Alle organisaties staan voor grote uitdagingen. De vergrijzing, de ‘war for talent’, het verwerven en doorgeven van competenties vergen een duurzaam en aangepast HR-beleid. De experten van Agoria helpen de bedrijven om deze nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te pakken.

Upcoming events

Nieuws

Kernactiviteiten

 • Talent rekruteren 
  Door de aantrekkingskracht van werkgevers in de technologische sector te verhogen en de band tussen bedrijven en onderwijs te versterken. 
  Door zijn deelname aan de hervorming van het technisch en hoger onderwijs moedigt Agoria ook 'Skills for the Future' aan, waaronder competenties op het vlak van ICT en nieuwe media.
 • Duurzame ontwikkeling van talent 
  Om de lidbedrijven in staat te stellen hun competenties efficiënt en blijvend te beheren, helpt Agoria ze optimaal gebruik te maken van alle bestaande tools en hulpmiddelen voor coaching en voortgezette opleiding die door de sectorale opleidingsfondsen en de competentiecentra ter beschikking worden gesteld.
  Agoria steunt de lidbedrijven bij de ontwikkeling van een HR-beleid dat aangepast is aan de uitdagingen van de arbeidsmarkt: verwerving, versterking en doorgave van competenties, flexibilisering, duurzame inzetbaarheid, 'human centered production' in de industrie, de diensten en de ICT-sector.
 • Duaal Leren = Leren². Klik op het logo voor meer info.