Tijdens het ‘She Goes ICT’-gala op 20 februari bekroont ICT-vakblad Data News de ‘ICT Woman of the Year’ en de ‘Young ICT Lady of The Year’. Agoria is er trots op dat voor beide titels alvast meerdere dames van lidbedrijven genomineerd zijn.


We vragen dan ook graag uw medewerking om deze genomineerde 'technoladies' een hart onder de riem te steken en zo mogelijk mee aan de overwinning te helpen.

Hoe stemmen?

Voor de categorie ICT Woman of the Year selecteerde de redactie van Data News drie topvrouwen in ICT die niet alleen een C-rol vervullen, maar die ook mee aan de wieg stonden van het bedrijf waar ze hun schouders onder zetten. Samen met een vakjury bepaalt uw stem mee wie de uiteindelijke laureate wordt.

Ons stemadvies gaat uit naar de genomineerde kandidates van twee Agoria-lidbedrijven:

  • Dewi Van De Vyver (Co-founder/CEO van Flow Pilots)
  • Bieke Van Gorp (Co-founder/CEO van FibriCheck)

In de categorie Young ICT Woman of the Year zijn er 10 genomineerden. Een publieke stemming bepaalt welke vijf dames op de shortlist van eindfinalisten terechtkomen. Zij mogen zich vervolgens persoonlijk voorstellen aan een vakjury, die de laureate aanduidt.

Ook in deze categorie gaat ons stemadvies uit naar de genomineerde kandidates van Agoria-lidbedrijven:

  • Cindy Claeys (Senior consultant bij Capgemini Belgium)
  • Kato Coppens (Public sector consultant bij DXC Technology)
  • Julie Scherpereel (Chief Growth Officer bij ML6)

Breng hier uw stem uit. U kunt stemmen tot 12 januari.

She goes ICT is een jaarlijks evenement dat sterke vrouwelijke rolmodellen met een succesvolle ICT-carrière in de schijnwerpers zet.

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.