Ook dit jaar helpen de Junior Argonauts jongeren in hun ontdekkingstocht naar wat ze écht graag doen. Tijdens de zomervakantie organiseren zij ondernemingskampen, waarbij jongeren spelenderwijs hun eigen brand in de markt leren zetten. Een bijzonder concept, waarbij creativiteit en ondernemerschap op een unieke manier met elkaar verbonden worden.


Tijdens de vier Ondernemingskampen FashionRobotsGaming en Blog en Vlog gaan uw kinderen aan de slag met hun passies en talenten. Een hele week werken ze samen met leeftijdsgenotenwerken aan hun eigen game, hun droomrobot, een eigen blog, of kledinglijn. Bekijk het aanbod: 

'Bouw je persoonlijke assistent met robots & AI'

Ben jij gebeten door technologie? En droom jij over hoe robots en artificiële intelligentie ons leven in de toekomst kunnen verbeteren? Dan is het Robotica-kamp zeker iets voor jou! Lees meer.

 'Maak en lanceer je eigen game' 

Ben je gebeten door de gaming-microbe? En barst je van de ideeën om je eigen droomgame te ontwikkelen? Samen met andere jonge gamers ga je de uitdaging aan tijdens ons eerste gaming-kamp. Lees meer.

Blog en vlog met impact 

Wil je van je kat een echte ster maken op Youtube? Heb jij een goed verhaal dat je wilt delen met de wereld? Speel je in een band die wat meer online-aandacht verdient? Wil je een merk helpen bouwen aan hun online verhaal? Wil jij van de wereld een betere wereld maken door influencer te worden? Dan is het blog en vlog kamp van Junior Argonauts beslist iets voor jou. Lees meer. 

 Fashionkamp

 Is 'wat trek ik aan vandaag?' het eerste dat je 's ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw eigenzinnige kijk op mode? Dan is ons Fashion-kamp absoluut iets voor jou! Lees meer.  


Over de Junior Argonauts

De Junior Argonauts vzw is een non-profit organisatie die jongeren helpt in hun ontdekkingstocht naar wat ze écht graag doen. Hiervoor organiseren ze ondernemerskampen waarin ze de zoektocht naar passie (zichzelf leren kennen), talent en ondernemerschap op een unieke manier aan elkaar koppelen. Door onze nauwe samenwerking met het bedrijfsleven via hun zusterorganisatie The Argonauts, kunnen we de jongeren professioneel begeleiden en coachen om hun creatief en ondernemerstalent te ontwikkelen. 

Tijdens deze kampen leren ze hen op een ludieke en speelse manier wat het is om een bedrijfje of initiatief uit de grond te stampen. Omdat ze de individuele talenten en vaardigheden centraal stellen, krijgen de jongeren voeling met de richting die ze uitwillen: expert worden of ondernemer. Indien de jongeren dit wensen, begeleiden ze de jongeren na hun kamp bij de realisatie van hun ondernemers- of creatieve droom, in samenwerking met onze partners Unizo, Flanders DC, Cronos-group, The Argonauts en Technopolis.

Deze kampen vinden in de zomervakantie plaats.  Meer info? Surf naar www.juniorargonauts.be/ondernemerskampen  
Bent u lid van Agoria en doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op de website van Agoria.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be