Het is zomervakantie! Ook dit jaar helpen de Junior Argonauts jongeren in hun ontdekkingstocht naar wat ze écht graag doen. De hele zomer door organiseren zij ondernemingskampen, waarbij jongeren spelenderwijs hun eigen brand in de markt leren zetten. Een bijzonder concept, waarbij creativiteit en ondernemerschap op een unieke manier met elkaar verbonden worden.


Tijdens de ondernemerskampen worden jongeren van 13 tot 17 jaar gedurende 5 dagen ondergedompeld in een wereld van innovatie, creativiteit en ondernemerschap. Het aanbod werd dit jaar uitgebreid tot maar liefst vier thema's: mode, robots en artificiële intelligentie, food en personal branding.

Via de samenwerking met het bedrijfsleven leren de jongeren om hun creatief talent in te zetten in een concrete business case. Individuele talenten en vaardigheden staan centraal, om jongeren meer voeling te geven met de richting die ze uitwillen: expert of ondernemer. Bovendien kunnen zij, indien zij dat wensen, ook na hun kamp begeleid worden bij de realisatie van hun ondernemers- of creatieve droom. 

Deze onderneminsgkampen vinden in de zomervakantie plaats in Antwerpen (Fashion en Personal Branding), Mechelen (Robots en AI) en Leuven (food). Meer info? Surf naar www.juniorargonauts.be/ondernemerskampen 

Over The Argonauts

The Argonauts faciliteren leertrajecten, opleidingen en innovatielabs voor bedrijfsleiders, academici en ondernemers waarbij ze samen op ontdekking gaan, ideeën en ervaringen delen en nieuwe businessmodellen ontwikkelen. Hiermee connecteren zij mensen uit verschillende sectoren, disciplines en generaties en begeleiden ze bedrijven om zich klaar te maken voor de uitdagingen van morgen en het zoeken naar hun 'purpose' in de maatschappij.


Kent u Agoria TECH YOU?
Onder dit label informeren en enthousiasmeren wij jongeren voor alles wat de Belgische technologische sector te bieden heeft. 

Neem een kijkje op www.facebook.com/AgoriaTechYou en maak kennis onze Tech Troopers.