Agoria en Sirris nodigen u graag uit voor een infosessie over Smart Product Design. Met deze infosessie wensen we bedrijven die producten maken en ontwikkelen, wegwijs te maken rond slimme en geconnecteerde producten.


De doelstelling van deze infosessie is om bedrijven het potentieel van haalbare slimme productopportuniteiten voor hun specifieke producten en situatie te laten nagaan. Deze sessie zal concreet de achterliggende methodologieën (strategie) schetsen en een technologieoverzicht geven, aangevuld met enkele voorbeeldcases. Ook zal u geďnformeerd worden over de aanbodzijde en mogelijke partners (technologie providers, integratoren, dienstverleners) om, in een open innovatie context, slimme en geconnecteerde producten te ontwikkelen.

Deze infosessie richt zich in de eerste plaats naar R&D managers en Product developers, maar is eveneens interessant voor iedereen die meer wenst te weten te komen over de ontwikkeling van nieuwe en slimme producten.

Agenda

  • 16.00 uur – Welcome and coffee (Agoria and Sirris)
  • 16.15 uur – Value creation with smart connected products (by Pieter Beyl, Team Leader Mechatronics at Sirris)
  • 16.35 uur – Smart connected technology: what & how? (by Stijn Gielis, Senior Engineer at Sirris)
  • 17.15 uur – Smart business models for Smart Products: framework, methods & cases (by Benjamin Minard, Expert Innovation at Agoria)
  • 17.45 uur – Service providers for Smart Product Design (by Koen Verhaert, president Business Group IDES at Agoria)
  • 18.10 uur – Netwerk drink with sandwiches (Kindly offered by Agoria)
  • 19.00 uur – End

Voertaal: Engels (deelnemers kunnen/mogen ook steeds vragen stellen in hun eigen taal)
Organisatie: Jean-Marc Timmermans (Agoria) & Bas Rottier (Sirris) : jean-marc.timmermans@agoria.be en bas.rottier@sirris.be 

Geďnteresseerd? Inschrijven is mogelijk t.e.m. donderdag 13 december via e-mail naar: membersteam@agoria.be. Deelname is exclusief en gratis voor leden van Agoria en Sirris.

Deze infosessie over Smart Product Design werd mede mogelijk gemaakt door steun van VLAIO in het kader van het VIS project "Wat Slim: Waardecreatie met Slimme technologie in bestaande producten".

AgoriaSirrisVLAIO

Datum

dinsdag 18 december 2018, 16:00 - 19:00

Plaats

Sirris
Gaston Geenslaan 8
3001 Leuven

Toegangsplan (114,3 kB)

Organisator

Agoria & Sirris