IO-Link Group Belgium neemt op donderdag 5 maart deel aan INE2020, het VIP-networkevent over automatiseren, optimaliseren, innoveren en digitaliseren. Meer dan 1500 strategische beslissingsnemers zullen er een techno-innovation tour van formaat kunnen volgen langs maar liefst 135 technologiepartners. U komt toch ook?


Op de stand van IO-Link Group Belgium, dat 15 Agoria-leden vertegenwoordigt, komt u alles te weten over het belang en de meerwaarde van IO-Link. We geven u een sneak preview van de technologie en stellen u kort de voordelen ervan voor. Als kers op de taart nodigen we u uit om deel te nemen aan onze workshops in mei voor bedrijven die echt met IO-link aan de slag willen. Op INE 2020 lichten we alvast een kleine tip van de sluier op.

Zin om de 4 grootste voordelen van IO-Link te ontdekken?

 

Stuur een mailtje naar MNE2020@agoria.be  en vraag uw gratis “IO-Link VIP-toegangskaart” aan. We verwachten u op de stand van IO-Link Group Belgium. Er staat alvast een leuk aandenken voor u klaar. Deelname is voorbehouden aan klanten van de deelnemende partners van INE.