Indumation.be is het grootste industrieel automatiseringsplatform voor technologie, componenten en oplossingen (zowel voor factory-, process als infrastructure automation) in BelgiŽ. De beurs is een initiatief van Agoria en Indumotion, twee federaties waarvan heel wat leden u op deze 5de editie zullen verwelkomen.


Indumation 2019

In 2017 mochten we meer dan 8000 bezoekers verwelkomen op Indumation.be in Kortrijk Xpo. Het succes van de vorige editie vertaalt zich nu in een grootse 5de editie, die zich over 4 hallen uitspreidt. Hiermee wordt Indumation.be overduidelijk hťt Benelux-treffen voor industriŽle automatisering, digitalisatie en innovatie.

Minstens 220 technologiespelers, verdeeld over 7 technologieroutes, presenteren er het neusje van de zalm op gebied van automatiseringstechnologie, componenten, software, oplossingen en motion-control die uw operationele en productiegerelateerde processen vanaf morgen gaan optimaliseren. Daarnaast kan u deelnemen aan een goed gestoffeerd evenementenprogramma met onder meer 14 expert classes, interactieve demo's van verschillende competentiecentra, de uitreiking van Made Different Factory of the Future Awards en nog veel meer in de Connectivator Zone.

De 5de editie van Indumation.be draagt als titel 'Smart & Integrated Solutions 4 Industry'. Verwacht u dus aan een hele boterham aan Industry 4.0-toepassingen in productie, engineering, maintenance, monitoring, planning die u overzichtelijk en behapbaar op de beursvloer zal terugvinden. U kan op Indumation.be terecht voor het kleinste tot het meest complexe efficiency- of automatiseringsprobleem.

Via onderstaande link kan u zich inschrijven. Indien gewenst kan u ook een collega mee registreren. U kan zich meteen ook al inschrijven voor alle gratis expert classes. De plaatsen daarvan zijn immers beperkt tot 120 deelnemers per sessie.

GeÔnteresseerd? Klik hier om u in te schrijven voor Indumation.be.†

Voor een VIP-kaart voor de nocturne op†donderdag 7 februari, zie verder

Made Different Awards

Op de eerste beursdag kan u deelnemen aan de Made Different Awards. Dit kan u perfect combineren met een uiterst interessant bezoek aan de beurs en de verschillende inspirerende standen. Inschrijven kan via onderstaande link.

Made Different Awards: klik hier om in te schrijven

Nocturne tweede beursdag

Op donderdag 7 februari vindt de nocturne plaats, waar de standhouders hun VIP's kunnen uitnodigen en wat verwennen door hen naast professionele technische uitleg op de stand ook wat speciaals aan te bieden om de innerlijke mens te versterken.

Wenst u een VIP-kaart voor een bezoek op donderdag 7 februari? Dan kan u die aanvragen bij Marleen Poelmans op volgend e-mailadres: membersteam@agoria.be

Leerlingen speciaal onthaald op woensdag en vrijdag

De leerlingen uit het 6de en 7de BSO, TSO en ASO kunnen onder begeleiding de beurs bezoeken en hands-on opdrachten uitvoeren bij de sponsors van de INDUMATION Learning Tour. Bedrijven stellen op die manier een deel van hun stand ter beschikking voor deze groep van leerlingen, die aldus op een speelse manier kunnen kennismaken met technologische thema's. Natuurlijk hebben ze ook de mogelijkheid om andere standen te bezoeken.

Indumation Learning Tour 2019: Klik hier om uw klas in te schrijven† (Voor FR versie: klik hier)

Openingstijden beurs

  • Woensdag 6 februari 2019, van 10u00 tot 18u00 - Made Different Awards en Indumation Learning Tour
  • Donderdag 7 februari 2019, van 10u00 tot 22u00 - nocturne
  • Vrijdag 8 februari 2019, van 10u00 tot 16u00 Ė Indumation Learning Tour†

Datum

woensdag 6 februari 2019, 10:00 - 18:00

Made Different Awards en Indumation Learning Tour

donderdag 7 februari 2019, 10:00 - 22:00

Nocturne

vrijdag 8 februari 2019, 10:00 - 16:00

Indumation Learning Tour

Plaats

Kortrijk Xpo in hallen 1, 4, 5 en 6.
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Organisator

Agoria & Indumotion 

Dit evenement is afgelopen.