In oktober vorig jaar werd de Green Deal ondertekend, een afspraak tussen de Vlaamse overheid en 24 partners met als doelstelling om de uitstoot van de huishoudelijke houtverwarming via stimulerende acties tegen 2030 te verminderen met 50 procent. Tegelijk ook een erkenning dat het stoken van hout toegelaten blijft. Agoria als mede initiatiefnemer neemt het voortouw en nodigt u uit om deel te nemen aan de informatiesessie tijdens de Batibouw-beurs tijdens welke een stand van zaken van de lopende acties voor de sector van de individuele verwarming zal toegelicht worden.


Agoria CIV vertegenwoordigt de fabrikanten, invoerders en installateurs van individuele verwarmingstoestellen en is de initiator van de uitwerking van de acties voor de sector in nauwe samenwerking met de overheid en officiŽle instanties.

Om u als verdeler en installateur een stand van zaken te geven alsook u maximaal te informeren, nodigen de lidbedrijven van Agoria CIV u graag uit op een informatiesessie die doorgaat op donderdag 21 februari 2019 van 12u30 tot†14u00 in de "Conference Room" van het salon Batibouw Ė Paleis 5, BelgiŽplein 1, 1020 Brussel.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op Batibouw !

Klik hier om uw inschrijving te bevestigen (VERPLICHT).

Gelieve u te wenden tot de fabrikant / invoerders betreffende uw toegang tot Batibouw.

kachels

Datum

donderdag 21 februari 2019, 12:30 - 14:00

Plaats

Batibouw

Organisator

Agoria CIV 

Dit evenement is afgelopen.