Tijdens het online event Acumen 2020 mochten we meer dan 3.000 deelnemers ontvangen voor 64 webinars, waarin onze Agoria-experts een overzicht gaven van recente ontwikkelingen op het gebied van HR, regelgeving, innovatie en business development. Deze rijk gevulde week werd op 22 oktober afgesloten met het Acumen Journaal, waarin we een samenvattend overzicht gaven van de belangrijkste onderwerpen en conclusies. Bekijk hier de video!


"Acumen" betekent letterlijk: het vermogen om goede oordelen te vellen en snel beslissingen te nemen. Mede dankzij de kennis van onze experten wenst Agoria zijn leden te ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen. Tijdens dit uitzonderlijke jaar geldt dat nog meer dan ooit tevoren.

Tijdens het driedaagse evenement Acumen 2020 mochten wij onze leden in maar liefst 64 webinars ontmoeten, waarin wij hen up-to-date brachten over allerlei nieuwigheden en actuele thema’s die voor uw bedrijf van belang zijn. Het deed ons enorm veel plezier om op de eerste editie meer dan 3.000 deelnemers te mogen verwelkomen.

Kon u helaas niet digitaal aanwezig zijn, of wenst u dit online evenement nogmaals te herbeleven? Hieronder kunt u het Acumen Journaal van 22 oktober, gemodereerd door Dominique Du Tré (Director Services, Agoria), integraal herbekijken. We geven daarin een samenvatting van de belangrijkste hoofdpunten van de voorbije dagen. De onderwerpen die aan bod komen, bevinden zich in verschillende vakgebieden: HR, regelgeving, innovatie en business development. Daarnaast komen er verschillende interessante getuigenissen van bedrijven (o.a. Audi, Rombit, sCooledu, Collibra, TE Connectivity) en andere gesprekspartners aan bod (o.a. Vlaams minister Hilde Crevits, professor Dirk Buyens van Vlerick Business School en Johan Haelterman, CEO van het NBN).

Veel kijkplezier gewenst!