Additive manufacturing (AM) zal in de komende tien jaar een revolutie in de productie-industrie teweegbrengen. Agoria, PwC en Sirris bundelen hun krachten om de huidige stand van AM in de Belgische industrie, het potentieel ervan en de obstakels voor de wijdverspreide toepassing ervan te analyseren. Neem deel aan de enquête!


Additive manufacturing (AM) zal in de komende tien jaar voor een revolutie in de productie-industrie zorgen. Sommige Belgische bedrijven en universiteiten speelden reeds een belangrijke rol in de ontwikkeling van AM. Er bestaan echter nog heel wat vragen over het gebruik van deze technologieën door de Belgische industrie en hun (groei)potentieel.

Agoria, PwC en Sirris bundelen hun krachten om de huidige stand van AM in de Belgische industrie, het potentieel ervan en de obstakels voor de wijdverspreide toepassing ervan te analyseren. Ons doel is ook om de Belgische industrie te inspireren door de grote verscheidenheid aan oplossingen te tonen die AM kan bieden aan alle industriële bedrijven.

U kunt deel uitmaken van deze ambitieuze studie door deel te nemen aan ons onderzoek!

Wij zijn geïnteresseerd in uw inbreng, ongeacht de hoeveelheid ervaring die uw bedrijf heeft met AM. Als uw bedrijf enigszins betrokken is bij AM en/of u denkt dat uw inbreng in dit onderwerp van cruciaal belang is, dan is het voor u een geweldige kans om betrokken te zijn bij deze studie!

Nu deelnemen!

Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 15 minuten. De resultaten zullen rond april 2019 worden gepubliceerd. Er worden geen individuele gegevens gepubliceerd. Indien u de resultaten niet wilt missen, laat dan aan het einde van de enquête uw e-mailadres achter. (Vragenlijst in het Engels)

Wij waarderen uw hulp en tijd!