De aankopers van JR East (East Japan Railway Company) hebben interesse in alle Europese bedrijven actief in de spoorwegsector: rollend materieel, infrastructuur en seingeving, maar ook andere spoorgerelateerde producten en diensten. Grijp deze kans om hen te ontmoeten.


Flanders Investment & Trade informeert ons over de volgende opportuniteit: Net zoals de afgelopen drie jaar organiseert de East Japan Railway Company (JR East), een van 's werelds grootste spoorwegmaatschappijen, een "Suppliers Tour" in november van dit jaar.

De aankopers van JR East zullen op dinsdag 20 november 2018 in Parijs en op donderdag 22 november 2018 in Kopenhagen aanwezig zijn voor bilaterale meetings met potentiële Europese toeleveranciers. Het aankoopteam heeft interesse in alle Europese bedrijven die actief zijn in de spoorwegsector: rollend materieel, infrastructuur en seingeving, maar ook andere spoorgerelateerde producten en diensten..

De bilaterale meetings vinden plaats op:

  • Dinsdag 20 november 2018,  Parijs (Hilton Paris Opera)
    • 10:00-13:00 bilaterale meetings
    • 14:30-17:30 bilaterale meetings
  • Donderdag 22 november 2018, Kopenhagen (Radisson Blu Scandinavia Hotel)
    • 10:00-13:00 bilaterale meetings
    • 14:30-17:30 bilaterale meetings

Bedrijven die geďnteresseerd zijn in een meeting met het aankoopteam van JR East, kunnen zich tot en met 5 oktober 2018 aanmelden via https://www.surveymonkey.com/r/SuppliersTour2018

De plaatsen worden toegewezen volgens de volgorde van inschrijving. Een bevestiging wordt midden oktober naar de deelnemers verstuurd. Deelname is gratis. 

Informatie over JR East:

De "JR East Suppliers Tour 2018" wordt georganiseerd door Grayling Brussels. Heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met  jreastteam@grayling.com.