De ferventste atletiekfans hebben de hittegolf voor het beeldscherm verteerd, waar tot 12 augustus jl. de uitzendingen van de European Championships 2018 te volgen waren. En u? U verdient beter!


Op tv of laptop kon u dan wel de sportieve prestaties in Berlijn en Glasgow volgen, maar de echte 'live'-ervaring… die beleeft u pas op de AG Memorial Van Damme, de finale van de prestigieuze Diamond League op vrijdag 31 augustus in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Maak uw borst maar nat voor een strijd op het scherpst van de snee, met o.a. olympisch kampioene Nafi Thiam, de Borlées, Dafne Schippers, Philip Milanov en zowat alle andere grote namen uit de wereldwijde atletiektop. Het barst van de olympische en wereldkampioenen in Brussel!

Bijzonder VIP-arrangement voor Agoria-leden 

Als lid van Agoria beleeft u dit sprankelende topsportevent dit jaar vanop de allereerste rij. Samen met onze partners Golazo (organisator Memorial Van Damme) en Gracias (aanbieder VIP-arrangementen), beide lid van Agoria's Sports & Entertainment Technology Club, hebben we immers het genoegen u uit te nodigen voor een bijzonder VIP-arrangement

Dit aanbod omvat: 

  • De beste zitplaatsen in tribune 1
  • Onbeperkte toegang tot de volledige vernieuwde VIP-zone 'Memorial Village' en de Agoria VIP-lounge met doorlopend animatie, luxueuze catering, champagne- en oesterbar.
  • Toegang tot de VIP-parking en shuttleservice
  • Individuele programmabrochure

Prijs individueel: € 275 p.p.

Prijs privétafel (per 10 personen): € 2600 + gratis gesigneerd Borlée-shirt voor één van uw genodigden.

Interesse? Contacteer guillaume.desmet@gracias.be om uw plaats te reserveren. Wees snel, want het aantal plaatsen is om organisatorische redenen beperkt.