Door de aankoop van een bebouwd aangrenzend perceel werd de productieoppervlakte bij ons lidbedrijf Witzenmann Benelux in Oelegem-Ranst aanzienlijk uitgebreid. In de afgelopen 5 jaar steeg bovendien het aantal personeelsleden met ca. 50% tot 200 medewerkers.


Wilfried Van Esbroeck, General Manager van Witzenmann Benelux, ziet de toekomst van de onderneming met grote verwachtingen en vol vertrouwen tegemoet.†

Door de aankoop van een bebouwd aangrenzend perceel werd de productieoppervlakte† in Oelegem-Ranst aanzienlijk uitgebreid.†Een nieuw gebouw zorgt voor de verbinding tussen de beide gebouwen. De logistieke afdeling heeft een meer centrale plaats ingenomen, waardoor de materiaalstormen meer gestroomlijnd verlopen. In het kader van de uitbreiding werd ook het productieproces opnieuw bekeken en zijn de processen geoptimaliseerd. †

Daarnaast kan het bedrijf ook mooie groeicijfers voorleggen op het gebied van tewerkstelling.†In de afgelopen 5 jaar steeg het aantal personeelsleden bij Witzenmann Benelux met ca. 50% tot 200 medewerkers.

"Dankzij de uitbreiding van onze locatie en de gerealiseerde investeringen zijn we nu uitstekend voorbereid op toekomstige uitdagingen," aldus Wilfried Van Esbroeck: "Ook in de toekomst zijn onze goede service en nabijheid tot de klanten belangrijk. Ons gemotiveerde personeel en de uitstekende teamspirit hebben een groot aandeel in ons succes, waarop wij allemaal terecht trots zijn."

Witzenmann Benelux maakt deel uit van de wereldwijde Witzenmann-groep. Witzenmann is wereldleider in metalen flexibele buisverbindingen.†De groep heeft een ambitieuze groeistrategie. In de vestiging te Oelegem legt Witzenmann Benelux de productietechnische en organisatorische basis voor de verdere ontwikkeling binnen de wereldwijde ondernemingsgroep.

Zo bezit de Belgische dochteronderneming een kenmerkende expertise op het gebied van lassen. Bij de locatie-uitbreiding zijn de klassieke lasprocedures aangevuld met een orbitale laseenheid. Bovendien is er een volledig automatische lasrobot geÔnstalleerd (MIG/MAG-lasproces).†Met de inrichting van installaties voor droogtesten en heliumlektesten kan Witzenmann Benelux nu het totale pakket aan noodzakelijke test- en controle-eisen aanbieden.

Dankzij de reinigingsinstallaties en -processen voldoet Witzenmann Benelux eveneens aan de toenemende eisen die worden gesteld aan de technische zuiverheid van onderdelen en componenten.

www.witzenmann.beBent u lid van Agoria en doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling,†innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op de website van Agoria.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be.†