De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.


 • Ondernemersadvies

  Doorgewinterde kennisexperten beantwoorden uw vragen over o.a. talent en arbeidsmarkt, innovatie, energie, milieu, sociaal-juridische thema’s, welzijn op het werk, fiscaliteit, de economische evolutie in de sectoren en in de markten, regelgeving en normalisatie.

 • Business development

  Onze market-teams helpen u bij de promotie van uw marktaanbod, de identificatie van afzetkanalen voor uw producten/diensten en het opzetten van duurzame partnerships in binnen- en buitenland. Onze huidige focus ligt op de volgende markten: Building & Urban Development, Energy, Financial Services, Food & Beverage, Healthcare, Transport & Mobility, Machine Construction & Production Systems, Sports & Entertainment Events.

 • Creatie van een optimaal ondernemingsklimaat

  Door een nauwe samenwerking met bedrijven identificeren de industry-teams de strategische uitdagingen waarmee uw industrie te maken krijgt en helpen ze u er een antwoord op te bieden. Meer bepaald door maatregelen te steunen die een gunstig bedrijfsklimaat bevorderen. De industrieën zijn: Aeronautics, Space, Security & Defence Industries ; Building, Contracting & Technical Services Industries ; Digital Industries ; Manufacturing Industries ; Materials Industries; Telecom Industries. Zij kunnen rekenen op de steun van ervaren beleidscellen die uw belangen op elk bestuursniveau behartigen.

 • Member & Employee benefits

  Uw lidmaatschap geeft uw bedrijf en uw medewerkers recht op tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.