Agoria-lidbedrijf Geckomatics heeft de Everis Award voor de meest innovatieve start-up van het jaar in de categorie "Nieuwe business models in de digitale economie" gewonnen.


De eerste Everis entrepreneurship Awards voor België vonden op donderdag 27 juni plaats bij Total in Brussel. Bedrijven die technologische innovaties leveren die een positieve verandering in de maatschappij teweegbrengen, konden hun kandidatuur indienen. De deelnemers dingen mee naar de hoofdprijs van 10.000 euro en een ticket voor de internationale finale van de Global Everis Awards, waar er nog een extra 60.000 euro te winnen valt.

Isabel Michiels, Lead Expert Innovation bij Agoria, maakte deel uit van de jury. Ze vertelde onder de indruk te zijn van de hoge kwaliteit van de deelnemende bedrijven: "Onze Belgische technologiebedrijven staan op het vlak van innovatie op gelijke voet met de beste startup-ecosystemen ter wereld". De avond ging van start met een verwelkoming door Sophie Leconte, CEO van Everis Belgium. Daarna volgde een keynote van Omar Mohout, Entrepreneurship Fellow bij Sirris. Hij presenteerde de hoogtepunten van het Belgische startup-ecosysteem aan het publiek

Daarna kwamen de drie finalisten Epic.blueGeckomatics en Nextbook op het podium voor hun pitch. De jury koos uiteindelijk voor Geckomatics.

"What You See Is What You Map"

Geckomatics is een AI-gedreven mappingsysteem dat de manier waarop digitale kaarten worden gemaakt drastisch verandert. Het was de rechtmatige winnaar van de eerste Everis Awards voor België. Proficiat aan Joren Van Severen en zijn team! 

Everis is een lidbedrijf van Agoria.

 

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.