Aanbieder van groenoplossingen Garsy begon oorspronkelijk met een enkel gepatenteerd product. Maar vandaag zijn zijn robuuste staalstructuren voor de creatie van groen in de verstedelijkte buitenruimte te vinden van Tokio tot New York. Ze fleuren de wereld op met meer dan hun prachtige groene projecten.


Van bedrijfsterreinen tot wereldsteden: overal zorgen de oplossingen van Garsy voor een groene toets. Hun groene oases bij tot het algemene welzijn, maar hun impact reikt verder dan dat. Uit de 'Social Heartbeat'-tool van Agoria blijkt dat het bedrag van de jaarlijkse overheidsbijdrage van GARSY kan aangewend worden om 1 leerling een jaar lang secundair onderwijs te laten volgen, de Belgische overheid 11 elektrische laadpalen te helpen installeren en 7 scholen een extra smartboard te laten aanschaffen.

CEO Olivier Longville was blij met deze ontdekking: "Het is fijn om te zien waar onze jaarlijkse bijdragen voor kunnen gebruikt worden. We hebben veel jonge medewerkers in dienst die net aan een gezin beginnen, dus het is fijn om te weten dat je met je business een concrete impact hebt op onder meer de opvoeding van hun kinderen ."

Social Heartbeat

Wat voor Olivier Longville het belangrijkste aspect is van verantwoord ondernemerschap? Daar hoeft hij geen seconde over na te denken: "Persoonlijk beschouw ik het als de verantwoordelijkheid van een bedrijf om mee te bouwen aan de maatschappij. Dat is je morele plicht als ondernemer. Daarom ook vind ik het jammer dat sommige bedrijven enkel oog hebben voor de maatschappij omdat de wet hen dat voorschrijft. In mijn ogen ben je dat als bedrijf aan de maatschappij verschuldigd, met of zonder wettelijk voorschrift."

Bent u benieuwd naar uw Social Heartbeat? Bereken het in enkele muisklikken op de website van #TechMatters!