Agoria lanceerde onlangs Flexyoo, een onlinetool om hr-verantwoordelijken en bedrijfsleiders te helpen een cafetariaplan voor hun medewerkers in te voeren. Nu is er ook Flexyoo Mobility, een 'light-versie' van die tool, die op mobiliteitsvoordelen focust.


Dankzij Flexyoo kunnen zowel kleine als grote ondernemingen hun medewerkers aangepaste voordelen aanbieden, met minimale administratieve inspanningen.

Sommige bedrijven gaven echter aan dat ze zich liever op mobiliteit zouden concentreren om hun werknemers verschillende mobiliteitsvoordelen op maat te kunnen aanreiken. Agoria komt daaraan tegemoet met Flexyoo Mobility, een light-versie van Flexyoo tegen een lagere prijs.

Niet iedereen wil per se een bedrijfsauto. Sommige werknemers maken geen gebruik meer van het openbaar vervoer omdat in hun loonpakket automatisch een bedrijfsauto zit terwijl ze die eigenlijk niet echt nodig hebben. Daarnaast willen werknemers in stedelijke gebieden vaker verschillende vervoermiddelen combineren, worden fiets en deelauto steeds populairder en wint multimodaliteit aan belang, vooral bij de jongste medewerkers ... Kortom, tegenwoordig is de keuze groot en zijn er bijna net zo veel mobiliteitsformules als er profielen in uw onderneming zijn!

Wil u liever niet investeren in een allesomvattend cafetariaplan dat alle types voordelen bestrijkt? Maar vindt u wel dat een 'mobiliteitscafetariaplan' een absolute must is om als aantrekkelijke werkgever naar voren te komen? Met de onlinetool Flexyoo Mobility wordt dat mogelijk, met een minimum aan administratie.

Meer weten? Klik dan hier of neem contact op met expert Eveline Lefever.

Bovendien organiseert Agoria op 15 september "Unlock your Mobility", een online infosessie over mobiliteit in uw onderneming. U verneemt er o.a. hoe u een duurzame-mobiliteitsplan integreert d.m.v. een cafetariaplan.