Wilt u inzetten op digitalisering, maar blijft het moeilijk om de mogelijkheden die artificiële intelligentie voor uw bedrijf biedt correct in te schatten? Of heeft u een aanbod om bedrijven hierbij te begeleiden, maar vindt u soms moeilijk de juiste contacten? Kom op 23 januari naar het Flanders AI Forum.


Op het Flanders AI Forum brengen Agoria, Voka, imec en VLAIO alle geïnteresseerde stakeholders samen om de verschillende initiatieven in het kader van het Vlaams AI-impulsprogramma voor de bedrijfswereld toe te lichten.

Na een verwelkoming door Hilde Crevits, viceminister-president en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw, krijgt u:

  • een overzicht van de stand van zaken van het Vlaams AI-impulsprogramma;
  • praktische informatie over de VLAIO-steunmaatregelen en de thematische ICON-projecten die u kunnen helpen om uw AI-journey te starten;
  • de kans om deel te nemen aan verschillende thematische matchmaking sessies om de juiste initiatieven en contacten voor uw bedrijf te spotten.

Het Flanders AI Forum is een toegankelijk initiatief waar zowel grote bedrijven als kmo’s die AI-projecten overwegen of de opportuniteiten ervan willen leren inschatten van harte welkom zijn.

Bekijk hier het volledige programma.

Datum

donderdag 23 januari 2020, 13:30 - 18:00

Plaats

BluePoint Brussels
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

Toegangsplan

Organisator

Agoria - Voka - imec - VLAIO 

Meer info

Gratis.
No-show fee: €125

Dit evenement is afgelopen.