Deze Academy richt zich tot iedereen die professioneel betrokken is bij brandveiligheid en op de hoogte wil zijn van de laatste evoluties in actieve en passieve brandbeveiliging.


Agoria, als een van de stichtende leden van Fireforum vzw, beveelt u graag deze online Academy 'Brandbeveiliging' in september 2020 aan.

Deze opleiding richt zich tot iedereen die professioneel betrokken is bij brandveiligheid en op de hoogte wil zijn van de laatste evoluties in actieve en passieve brandbeveiliging, bijvoorbeeld preventieadviseurs, installateurs, studiebureaus, architecten, brandweer, enz. De Fireforum Academy zal dit jaar volledig plaatsvinden in de vorm van online webinars. Het programma is opgebouwd uit 14 webinars van één uur, zodat u zelf de voor u meest relevante modules kunt selecteren.

Fireforum vzw wil met zijn programma alle geïnteresseerde partijen de meest actuele informatie aanbieden in verband met regelgeving en normen voor brandveiligheid. De sprekers zijn leden van de werkgroepen die deze voorschriften opstellen.

Klik hier om de verschillende modules en bijbehorende data te bekijken.