Op 19 november vonden twee webinars plaats in het kader van Muntstroom, de eerste Europese precommerciële opdracht (PCP) over data en analyse van mensenstromen. (Her)bekijk ze hier!


Deze PCP is de eerste stap in een innovatiegericht inkoopprogramma om de aantrekkingskracht van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor voetgangers te vergroten en meer te halen uit de data over voetgangersstromen.

Meer informatie over deze PCP vindt u in dit artikel. Lees daarnaast zeker ook de samenvatting van de vragen en antwoorden (in het Frans, Nederlands en Engels) die tijdens de eerdere webinars over het project en via muntstroom@stib-mivb.brussels werden gecapteerd.

De volgende stap voor geïnteresseerden is het invullen van de OMC- en/of OCD-vragenlijst via het EUSurvey-platform:

De belangrijke eerstvolgende deadline in het kader van Muntstroom PCP is 4 december. Dit is de deadline voor het beantwoorden van de EUSurvey-vragenlijst, alsook voor het versturen van aanvullende informatie via e-mail.

Bekijk de webcasts

Op 18 november namen ruim 76 personen van ondernemingen deel aan webinars over de PCP Muntstroom.

Een eerste webinar ging over de Open Market Consultation die wordt uitgevoerd in het kader van het Muntstroom-project. Als u er niet bij kon zijn, kunt u via de onderstaande links de opnames van dit webinar herbekijken:  

Open Market Consultation

Een tweede webinar ging over de Open Client Dialogue die eveneens wordt uitgevoerd in het kader van dit project. Ook de opname van dit tweede webinar is beschikbaar. U vindt de links hieronder: 

Open Client Dialogue

Tijdschema

Het verdere tijdschema van de PCP 'Muntstroom' ziet er als volgt uit:

Datum

Activiteit

4 december

Deadline voor het beantwoorden van de EUSurvey-vragenlijst en het versturen van aanvullende informatie via e-mail 

18 december

Publicatie van het OMC- en het OCD-rapport

28 december

Formele afsluiting van de OMC en de OCD

 

 

2021

Start matchmaking-activiteiten via de privésector

Q1/2021

Start van de PCP (fase 1) via een precommerciële aanbesteding

 

 

Q3/2022

Start van de PPI (fase 4) via een aanbesteding voor commerciële uitvoering

 Meer informatie

  • Meer informatie, downloads en officiële updates vindt u op de Muntstroom-website (http://muntstroom.brussels/) en/of op het EUSurvey-platform. 
  • Inschrijven voor de geregelde bijeenkomsten of vragen stellen kan door een e-mail te sturen naar muntstroom@stib-mivb.brussels. De vragen en antwoorden zullen worden gepubliceerd op de Muntstroom-website en/of op het EUSurvey-platform.

De informatie verstrekt op deze website heeft enkel tot doel om onze leden te informeren naar best vermogen. Agoria kan niet aansprakelijk worden geacht voor onjuiste of onvolledige informatie. Voor alle officiële informatie en documenten met betrekking tot de marktconsultatie wordt verwezen naar de EUSurvey website.