Het is geen geheim dat de toenemende digitalisering een enorme impact heeft op onze arbeidsmarkt. Maar wat betekent de digitale (r)evolutie in dat opzicht precies voor vrouwen? Dames, laat het ons weten via deze korte enquête!


In het kader van 'Be the change' kon u de voorbije maanden op onze website al verschillende artikelen lezen over de transformatie van de arbeidsmarkt als gevolg van de digitale disruptie

We willen echter graag ook het effect van die transformatie op vrouwen in kaart brengen. En dat doen we in partnerschap met Jump, een toonaangevende sociale onderneming die samenwerkt met organisaties en individuen om de kloof tussen vrouwen en mannen op het werk te dichten, duurzame bedrijfsprestaties te bereiken en een meer gelijkwaardige samenleving te creëren. 

Samen met Jump lanceren we de korte enquête 'Empowerment van carrièrevrouwen voor de digitale toekomst', die specifiek van vrouwen wil te weten komen hoe zij zich bij deze (r)evolutie voelen en of zij er klaar voor zijn. Dames, door gedurende 10 minuten deze vragenlijst in te vullen, zult u:

  • inzicht verwerven in de impact die het digitale tijdperk kan hebben op u als vrouw en op uw carrière;
  • inspiratie krijgen over mogelijkheden en uitdagingen voor carrièresucces in het digitale tijdperk;
  • ervoor zorgen dat organisaties u en andere vrouwen toereikende en geschikte ondersteuning aanbieden in de digitale transformatie.

Wij hopen u dan ook enthousiast te maken over dit initiatief . Hoe sneller u de enquête invult, hoe vlotter wij aan de slag kunnen gaan met de resultaten.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!