Door de digitale vaardigheden van Energis te combineren met de expertise van de consultants van Delpower, biedt deze samenwerking veel geavanceerdere energieoplossingen, gebaseerd op "big data" gegevensverwerking of artificiŽle intelligentie.


Agoria-lid Energis nv, gespecialiseerd in ICT-oplossingen, heeft de krachten gebundeld met Delpower, een Luikse onderneming gespecialiseerd in energieoptimalisatie, om samen te werken aan totaalprojecten op energievlak. Deze samenwerking zal DelPower in staat stellen om haar klanten globale energieoplossingen aan te bieden op basis van "big data" dataverwerking of artificiŽle intelligentie.

Als eerste stap in deze samenwerking zal DelPower voor zijn industriŽle klanten in WalloniŽ het Energis Cloud platform implementeren. "Dankzij deze samenwerking kunnen we nu een digitale oplossing voor energiebeheer aanbieden die nog beter aansluit bij de behoeften van onze klanten. We zijn volledig overtuigd van de return on investment, zowel financieel als in termen van vereenvoudiging van het energieoptimalisatieproces," bevestigt de CEO van DelPower.

Lees meer: Energis en zijn CEO, Angelo Santoro†:†"Alles draait om energiebeheer"Bent u lid van Agoria en doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling,†innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op de website van Agoria.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be.†