Agoria-lidbedrijf Robojob uit Heist-op-den-Berg is een nieuwe samenwerking aangegaan met EMCO, een Oostenrijkse producent van CNC-gestuurde draai- en freesmachines.


“Concreet zal EMCO een aantal pakketten samenstellen waarbij de CNC-machines van EMCO worden aangeboden met de meest geschikte automatisering van RoboJob,” vertelt Business Development Manager Jelle De Roovere over de samenwerking. “De klanten van EMCO kunnen dat pakket dan uit één hand aankopen bij EMCO."

"We zullen de installateurs van EMCO ook een grondige opleiding geven, zodat zij ook onze robots kunnen installeren en onderhouden. Daarnaast hebben RoboJob en EMCO veel tijd geïnvesteerd in het afstemmen en stroomlijnen van de interface tussen de CNC-machine en de RoboJob.  Dit verhaal is volledig gestandardiseerd, wat leidt tot installatietijden van slechts 2 tot 3 dagen.”

Het is de bedoeling dat er de komende maanden verschillende events worden georganiseerd tijdens welke deze pakketten fysiek zullen gedemonstreerd worden. Op de EMO-beurs in september 2019 toonde EMCO al een Turn-Assist 200i van RoboJob aan een EMCO HP45. 

Meer info vindt u op www.robojob.eu

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.