e-Gov Awards 2017

Op 7 december is het weer zover!


Dan reiken we de jaarlijkse e-gov Awards uit aan overheidsdiensten die beloftevolle e-gov-projecten realiseerden. Een award voor elk van de 5 gebruikte evaluatie-criteria (gebruiksvriendelijkheid, rendabiliteit, innovativiteit, zin voor samenwerking en ter beschikkingstelling of gebruik van open data). Elk ingediend dossier is per definitie kandidaat in elk domein.

Er zal ook een e-gov Award worden uitgereikt aan het beste e-gov-project van 2017.

De e-gov Awards zullen uitgereikt worden aan overheidsdiensten uit alle beleidsdomeinen en beleidsniveaus (Europese instellingen, federale overheid, gewesten en gemeenschappen, provincies, steden en gemeenten) die unieke e-gov-projecten hebben uitgewerkt (en gerealiseerd).

Een onafhankelijke jury zal de ingediende dossiers toetsen aan de evaluatie- en selectiecriteria en een lijst van genomineerde projecten samenstellen die in aanmerking komen voor de e-gov Awards. Alle genomineerden ontvangen een trofee tijdens de gala-avond.

De e-gov Awards 2017 zullen worden uitgereikt tijdens de gala-avond op 7 december 2017.
Reserveer alvast deze datum in uw agenda !


Hoe kan u zich kandidaat stellen?

Heel eenvoudig. U vindt op deze website het reglement van de e-gov Awards 2017, alsook het formulier om u kandidaat te stellen. Vul het zo goed, correct, concreet en volledig mogelijk in en laat de jury het project evalueren.

En misschien wordt u de opvolger van het G-Cloud IAAS & PAAS project van de Openbare instellingen van de Sociale Zekerheid & Federale overheidsdiensten, die de e-gov Award voor het beste project won in 2016, en een hele reeks andere winnaars op de indrukwekkende erelijst? U vindt hier een lijst van de winnaars van de e-gov Awards sinds 2004.

We zullen het weten op donderdag 7 december 2017, wanneer de zes e-gov Awards 2017 zullen worden uitgereikt tijdens de gala-avond!


De e-gov Awards worden georganiseerd door Agoria, de federatie van de technologische industrie en TMAB

Contact

Karla De Paepe
karla.depaepe@agoria.be