Amsterdam Drone Week is ‘the place to be’ voor de Europese dronesector. Gedurende een week verbindt dit evenement de hele UAS-waardeketen met een verscheidenheid aan evenementen rond drone-regels, nieuwe technologieën en toekomstige oplossingen. Op 4 december kunt u deelnemen aan een walking dinner van de Vlaamse dronefederatie Euka, in samenwerking met Agoria en Flanders Investment & Trade.


Het Drone Dinner brengt beleidsmakers, dronebedrijven en onderzoekers uit België/Vlaanderen en Nederland samen. Het is dus een ideale gelegenheid om elkaar te leren kennen, te netwerken en nuttige informatie te krijgen.

De komende maanden zijn immers cruciaal voor onze dronesector, met de implementatie van de Europese wetgeving op 1 juli 2020. Hoe dat precies zal gebeuren – zowel vanuit Nederlands als Belgisch perspectief – vormt het hoofdthema van enkele korte, maar krachtige keynote speeches. Alvast genoeg gespreksstof in een gezellige, ongedwongen sfeer.

Het Drone Dinner start om start om 18 uur en eindigt rond 22 uur. Plaats van de afspraak is restaurant The Roast Room in Amsterdam.

Datum

woensdag 4 december 2019, 18:00 - 22:00

Plaats

The Roast Room
Europaplein 2
1078 GZ Amsterdam
Nederland
(naast Amsterdam RAI)

Organisator

EUKA - Agoria - Flanders Investment & Trade 

Meer info

€25

Schrijf je in