Het lerend netwerk Circular Economy Connect start ondertussen al zijn derde cyclus. Schrijf nu in en geef uw inspanningen om meer circulair te ondernemen een boost!


Ondanks alle recente belangstelling voor circulaire economie, zijn er geen pasklare antwoorden te vinden voor hoe u als onderneming de principes van de circulaire economie daadwerkelijk kan implementeren. Wij geloven dat bedrijven vooral kunnen leren uit elkaars goede én moeilijkere ervaringen.

Agoria en Sirris lanceerden daarom in 2016 Circular Economy Connect, een lerend netwerk over circulaire economie voor én van technologiebedrijven. De derde cyclus gaat van start in het vroege voorjaar van 2019.  Nog geen lid van Circular Economy Connect? Dan kan u nu instappen! Wel al lid? Verleng dan uw deelname!

U komt deze keer meer te weten over:

  • wat werkbare KPI's voor circulair ondernemen zijn,
  • hoe u de circulariteit van uw producten kan meten,
  • hoe u aan interne kennisopbouw rond circulaire business strategieën kan doen en het draagvlak binnen uw bedrijf vergroten,
  • hoe u uw sales & marketing kan aanpassen met het oog op het verkopen van circulaire producten of diensten,
  • hoe u de omgekeerde logistiek kan rond krijgen.

Hoe gaat het in z'n werk?

In het lerend netwerk komt een vaste groep van een 15-tal gelijkgestemde bedrijven, die overtuigd zijn van de meerwaarde van circulair ondernemen, gedurende een periode van een jaar 4 keer samen. Wederzijdse uitwisseling van ervaringen tussen de deelnemer helpt om concrete oplossingen te vinden voor gedeelde uitdagingen. Best practices komen aan bod en we gaan op plaatsbezoek bij interessante bedrijven. Zorgvuldig uitgezochte (internationale) inhoudelijke experten brengen bijkomende kennis en inspiratie in het netwerk binnen. We nodigen ook beleidsmakers uit om met de deelnemende bedrijven in gesprek te gaan over obstakels in de wetgeving.

Praktisch

Het Circular Economy Connect netwerk komt samen op de volgende donderdagen, telkens van 9.00 tot 14.30 (lunch wordt voorzien): 14 februari 2019, 25 april 2019, 27 juni 2019 en 12 september 2019.

Elk van de vier sessies vindt plaats bij een gastbedrijf actief in de circulaire economie.

Lidbedrijven betalen 750 € (excl. BTW) voor de 4 sessies. U kan met verschillende collega's deelnemen. Voor niet-leden kost deelname 1.500 € (excl. BTW)/bedrijf.

Geïnteresseerd?

U doet graag mee? Stuur dan snel een mailtje naar yvette.peeters@agoria.be om u in te schrijven. U ontvangt daarna de factuur.  Ongeveer een maand vóór elke datum bezorgen we u de uitnodiging met programma. Indien u nieuw instapt, nemen Agoria en Sirris contact op met u voor een intake gesprek.

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dit betekent dat, wanneer u als Vlaamse KMO een betalende opleiding volgt, de Vlaamse overheid tot 50 % van de kostprijs voor uw bedrijf subsidieert.

Datum

donderdag 25 april 2019

donderdag 27 juni 2019

donderdag 12 september 2019

Organisator

Agoria Environment Center of Expertise

Meer info

Lidbedrijven betalen 750 € (excl. BTW) voor de 4 sessies. U kan met verschillende collega's deelnemen. Voor niet-leden kost deelname 1.500 € (excl. BTW)/bedrijf.

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.
Dit evenement is afgelopen.