Na een recente uitbreiding in Portugal heeft het Gentse IT-bedrijf Docbyte nu ook een nieuw kantoor geopend in Amsterdam. Het doel? "Nieuwe, uitdagende mogelijkheden verkennen op de Nederlandse markt."


Docbyte ondersteunt organisaties bij hun digitale transformatie door ze te helpen papier volledig weg te werken uit alle zakelijke interacties. Vanuit die missie is het ambitieuze IT-bedrijf steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in Europa. 

Eerder dit jaar opende de onderneming, die lid is van Agoria, nog een kantoor in Portugal om aan de toegenomen vraag naar oplossingen voor digitale transformatie in de Iberia-regio te voldoen. 

Deze nieuwe uitbreiding bij onze noorderburen, en dan meer bepaald in Amsterdam, noemt Docbyte een verstandige en logische keuze: "Deze locatie is niet alleen ideaal als hoofdstad van Nederland en als digitale infrastructuur, maar ook als locatie van veel van de belangrijkste banken en verzekeraars", zegt Peter Brink (foto), die als salesdirector van Docbyte het wereldwijde verkoopteam en het kantoor in Amsterdam zal leiden. 

"Docbyte is een bedrijf dat blijft ijveren om zichzelf te verbeteren en nieuwe kansen te zoeken. Het is deze ambitieuze mentaliteit die ons team motiveert en die ons bedrijf in een sneltempo laat groeien," aldus nog Peter Brink.

www.docbyte.com 


 
Bent u lid van Agoria en doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op de website van Agoria.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be