Wij nodigen u graag uit op een ontmoeting met China-kenner Pascal Coppens op woensdag 19 december 2018 om 15.00 uur bij Agoria in Brussel. Thema's: wat leren we van de innovatie in China, impact op de spoorweg sector...


Pascal Coppens heeft bijna 20 jaar in China gewoond en gewerkt en heeft een uitgebreid netwerk van medewerkers, partners en klanten opgebouwd. Als gevolg daarvan heeft hij ervaring uit de eerste hand en diepgaande kennis van de Chinese bedrijfscultuur, consumentengewoonten en manieren van innoveren.

In zijn presentatie gaat hij in op de technologische golf, de geest van innovatie en grootmachten in China. Het land is van "Made in China" naar "Created in China" gegaan. De transportsector is geen uitzondering op deze Chinese "New Normal" en Pascal zal regelmatig verwijzen naar de gevolgen van deze veranderingen voor de infrastructuur en de spoorwegen van de toekomst.

Pascal Coppens brengt een complete visie op China, ver van clichés en catastrofistische gedachten. Het is bedoeld om bedrijven aan te moedigen actie te ondernemen, waarbij de nadruk wordt gelegd op de lessen die we kunnen leren van de technologische ontwikkelingen in China.

De conferentie wordt gevolgd door een receptie in aanwezigheid van Pascal Coppens en genodigden van de spoorweg sector.

  • 15.00 uur: Welkom en netwerking
  • 15.30 uur: Conferentie "China's new normal"
  • 17 uur: Receptie 

Datum

woensdag 19 december 2018, 15:00 - 18:00

Plaats

BluePoint Brussels
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

Toegangsplan

Organisator

Agoria 

Meer info

Gratis en exclusief voor Agoria-leden en Sirris-leden.
Een no-show fee van 75 euro zal worden aangerekend bij annulering 2 dagen voor de conferentie.

Dit evenement is afgelopen.