Goed nieuws voor de klanten van In BW, de waterbeheerder in Waals-Brabant. Dankzij de webapplicatie en de mobiele app van Digiteal, lidbedrijf van Agoria, zal het voor hen een stuk gemakkelijker worden om hun waterfacturen te betalen en te beheren.


Cédric Nève, CEO en oprichter van Digiteal: "We zijn blij met het vertrouwen dat In BW in ons stelt. Onze diensten helpen hen om sneller en regelmatiger betaald te worden, en bovendien tegen lagere kosten. Tegelijk neemt de tevredenheid van hun klanten toe.  Na het succes in Eigenbrakel (50% van de gezinnen betaalt de waterfactuur binnen 24 uur), zullen binnenkort nog verschillende andere gemeentes en intercommunales volgen. Zo ook de Clinique Saint-Luc de Bouge. Al die burgers zullen eindelijk beschikken over een echt alternatief voor de papieren factuur. Het is op die voorwaarde dat de meesten onder hen bereid zijn om afscheid te nemen van papier."

Christian Bettendorf, Sales en Marketing Digiteal: "Het Digiteam is trots op dit project met In BW. We vonden het van meet af aan belangrijk om een systeem op te zetten dat door ondernemingen van om het even welke grootte gebruikt kan worden: zelfstandigen, scholen, gemeentes, kmo's of nog multinationals. Op die manier kunnen we tegemoetkomen aan wat iedereen wil: alle facturen op één enkele plek ontvangen.

Die community van organisaties en ondernemingen die dezelfde visie delen en dezelfde waarden m.b.t. de Europese standaarden waarop we steunen, groeit iedere dag.  Agoria-lidbedrijf IPEX, dat de integratie heeft verzorgd, biedt nu de andere klanten aan om gemakkelijk dezelfde service te kunnen activeren. Dankzij die samenwerking kan de digitale transformatie voor grotere structuren, zoals die van In BW, worden versneld."

Wedstrijd en #DigitealForest

In het kader van de lancering van het project wou Digiteal mensen ertoe aanzetten om zijn oplossing op een originele manier te testen. Residentiële klanten van In BW die via Digiteal betalen en die ervoor kiezen om hun volgende factuur rechtstreeks in de Digiteal-appp te ontvangen, zullen automatisch deelnemen aan de wedstrijd om hun waterfactuur terugbetaald te krijgen (max. 200 euro).

Daarnaast is er ook het #digitealforest-project: voor iedere klant die zijn volgende factuur in Digiteal wil ontvangen, zal een schenking worden gedaan aan de vereniging Graine de vie om bomen aan te planten.

Over Digiteal

Digiteal voorkomt papierverspilling door het beheer en de betaling van facturen te optimaliseren. Daarnaast schept het bedrijf ook vertrouwen tussen koper en verkoper door de beveiliging van geld in Europa toegankelijk te maken. Dit alles zorgt ervoor dat ondernemingen en particulieren een positieve impact op het milieu kunnen hebben en hun tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is.

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.