Agoria organiseert regelmatig opleidingen en events n het domein van digital sales & marketing.


Opleidingen

Content marketing in b2b - Fundamentals

60% van de aankoopbeslissingen wordt genomen nog voordat er contact is geweest met de verkoper. Bent u er klaar voor? Content marketing is hot in de marketingwereld. De klassieke marketingmethodes (zoals advertenties en mailings) moeten het steeds vaker afleggen tegen een weldoordachte content-strategie die gericht is op de inhoud, de betrouwbaarheid en de relevantie van informatie. Zoekmotoren en sociale media hebben er nl. voor gezorgd dat uw doelgroep voortaan zelf kan beslissen welk type bedrijfscommunicatie hij wil.

Deze eendaagse opleiding richt zich in de eerste plaats tot marketing-, verkoop- en communicatieverantwoordelijken in de B2B-sector. U ontdekt dat uw B2B-organisatie ook wel degelijk content heeft waarop u de aandacht kunt vestigen. U leert hoe u er gebruik kunt van maken om een duurzame band met uw doelgroepen te scheppen.

Content marketing in b2b - Advanced

Sinds Agoria Academy in 2015 de masterclass 'contentmarketing in b2b' lanceerde, scherpten al meer dan 300 marketeers hun kennis aan over marketinginnovatie in een industriële b2b-context. Met resultaat: uit een rondvraag bij de alumni blijkt zo'n 60% van de deelnemende bedrijven vandaag aan contentmarketing te doen. Toch geeft slechts 15% aan dat ze daarbij een duidelijke strategie volgen én intussen concrete resultaten kunnen voorleggen. Om de bestaande contentmarketingaanpak van b2b-spelers te helpen versterken, pakt Agoria Academy uit met een advanced masterclass.

Event

Marketing Innovation Community - LIVE

Tijdens de Marketing Community LIVE-workshop vertellen vier specialisten contentmarketing uit kmo's en grote ondernemingen van de technologische industrie (in 2019: Cegeka, Orfit, Bosch Thermotechnology en In The Pocket) hoe ze contentmarketing in de praktijk toepassen.

Cases  

Steeds meer technologiebedrijven gaan met content marketing aan de slag. Ontdek hier enkele inspirerende cases:

Voor meer info kunt u contact opnemen met Patrick Gillerot.