Het IO-Link-communicatieprotocol is een erkende standaard geworden in bijna elke industrietak. Ontdek de vele voordelen van IO-Link Group Belgium en maak kennis met de verschillende partners van IO-Link Group Belgium tijdens het digitale evenement 'IO-LINK 4 Life' op 29 oktober.


Inspelen op de toenemende vraag naar meer functionaliteit in machines of productielijnen is vandaag de dag een must voor ontwerpers en machinebouwers. Zelfs eenvoudige sensoren moeten hieraan bijdragen.

Het IO-Link-communicatieprotocol is een erkende standaard geworden in bijna elke industrietak. De gebruikte microcontrollers maken de sensoren nog intelligenter en kunnen parameterinstellingen opslaan en extra informatie over de status van het apparaat en de signaalkwaliteit leveren. Het wordt eenvoudiger gemaakt om defecte sensoren te vervangen, doordat de opgeslagen instellingen tijdens het gebruik automatisch naar nieuwe sensoren kunnen worden overgezet. IO-Link kan onafhankelijk van de veldbus in elk netwerk worden geïntegreerd via een punt-tot-punt-verbinding en een ”eenvoudige”  3-draads standaardbekabeling. Bovendien kunnen IO-Link-sensoren worden aangesloten op de aanwezige conventionele digitale ingangen. Kom hierover alles te weten tijdens het Digital Event 'IO-Link 4 Life'! 

IO-Link biedt tal van andere voordelen die we u tijdens het digitale evenement "IO-Link 4 Life" zullen presenteren. In het beursgedeelte kan u bovendien met de verschillende partners van IO-Link Group Belgium in contact treden om meer diepergaande info over hun portfolio te ontdekken, en om via een aantal multi-vendor demoborden een presentatie te volgen over de besproken voordelen van IO-Link.

Schrijf u hier gratis in voor het Digital Event 'IO-Link 4 Life'!

Meer weten over IO-Link Group Belgium? Check dan zeker www.IO-Link.be.

Datum

donderdag 29 oktober 2020, 13:00 - 16:30

Plaats

Online event

Organisator

Agoria 

Meer info

Dit event is gratis maar inschrijven is verplicht.

Schrijf je in