Met nog een kleine drie weken te gaan, is het programma van Agoria’s Digital Connect Week nu vrijwel compleet. Maak uw borst maar nat voor een interactief virtueel event dat ongetwijfeld uw leergierigheid zal prikkelen, want er staan een 70-tal digitale standhouders en een fantastische line-up van sprekers voor u klaar.


Door het coronavirus zijn er dit jaar heel wat professionele informatie- en netwerkevents van de kalender verdwenen of naar een later tijdstip uitgesteld. Ook de digitale en industriële bedrijven in ons land kunnen erover meespreken. Anderzijds blijven er voor diezelfde bedrijven natuurlijk heel wat projecten over die echt niet langer in de koelkast kunnen blijven staan: ambities en uitdagingen die moeten worden aangepakt, slimme innovaties die in de markt moeten worden gezet,…

Goeie business vereist samenwerking, en net daarom heeft Agoria beslist om zijn Digital Connect Week van 1 tot 7 oktober wél te laten plaatsvinden, weliswaar in een coronaproof (lees: volledig digitaal) format.

Interactiviteit op één

De Digital Connect Week brengt industriële bedrijven die willen digitaliseren in gesprek met bedrijven uit de digitale sector die voor deze projecten begeleiding en oplossingen kunnen aanreiken. De interactiviteit die we vorig jaar reeds met dit evenement nastreefden, maakt ook intrinsiek deel uit van de nieuwe digitale formule.

Zo is het inhoudelijke programma opgebouwd rond 5 inspirerende thematracks, die in een tempo van één per dag op u worden losgelaten. Het zijn webinars met keynotesprekers, paneldiscussies, hands-on workshops, Q&A’s… voor elk wat wils. Het resultaat is in ieder geval dat u anderhalf uur lang (elke sessie duurt van 13.30 tot 15.00 uur) gevoed wordt met nuttige inzichten rond het onderwerp of de onderwerpen van uw keuze: ‘digitaliseren als instrument om waarde te creëren voor uw klanten’, ‘5G als raketbrandstof voor industriële toepassingen’, ‘de ins en outs van cybersecurity’, ‘hoe productiebedrijven digitalisering omarmen’ en ‘change engagement’. In elke track komen topsprekers uit voornamelijk de industrie aan bod, en er is telkens ruimschoots gelegenheid tot vragen stellen en gedachtewisseling met zowel de sprekers als de andere deelnemers. Bekijk hier alvast enkele namen:

Nieuw: de virtuele expo

Daarnaast kunt u de hele week lang ook voor en na elke thematrack terecht op een interactief digitaal platform waar een virtuele expo plaatsvindt. Bedrijven met oplossingen om u te helpen digitaliseren, zullen er hun aanbod aan u voorstellen door middel van video’s, PDF-brochures of andere digitale media... maar u zult er direct ook met deze bedrijven in dialoog kunnen gaan: ofwel op afspraak, ofwel live via chat. Deze virtuele expo is dagelijks geopend van 12.30 tot 13.30 uur en van 15.00 tot 16.00, dus telkens vlak voor en vlak na elke inhoudelijke thematrack. Om uw bezoek te vergemakkelijken, zijn de exposanten gegroepeerd volgens specialisatie. Er zijn zes categorieën: 5G & connectivity, Cybersecurity, Data & AI, Digitalisering in productie, Innovatie & design, en ten slotte Strategy & change management. Tot dusver hebben zich al een 70-tal exposanten aangemeld: de ideale manier om in een minimum van tijd een maximum aantal potentiële partners te ontmoeten!

Digital Connect Week 2020

De Digital Connect Week vindt plaats van 1 tot en met 7 oktober 2020. Ruim 300 deelnemers zijn er al helemaal klaar voor.

U bent nog niet ingeschreven? Alle praktische informatie en de inschrijvingsknop vindt u hier.