Interesse om samen met Digipolis Antwerpen werk te maken van een nieuwe online applicatie om het energieverbruik op te volgen? Bekijk de projectoproep en stel uw bedrijf kandidaat!


Stad Antwerpen zet in haar rol als facilitator concrete stappen om de Antwerpenaars te helpen hun energie- en milieufactuur te verlagen én om hen bewuster te laten omspringen met energie. Zo wil de stad binnenkort, in het kader van een Europees project, aan haar inwoners de mogelijkheid bieden om hun energieverbruik online op te volgen via een platform.

Digipolis Antwerpen zorgt voor de energiemonitors en installatie ervan en zoekt een partner om de aangeleverde data visueel aantrekkelijk voor te stellen voor de bewoners en de juiste rapportagemogelijkheden te bezorgen aan de beheerder (stad Antwerpen). Een oplevering van een gebruiksklare oplossing wordt kort na de gunning verwacht.

Er wordt een voorstel verwacht waarbij maximaal wordt gebruikgemaakt van ACPaaS.

Heeft uw bedrijf de drive, creativiteit en technologische kennis om het verschil te maken en samen met Digipolis Antwerpen te werken aan een energiemonitoring platform? Geef hen uiterlijk op 6 oktober 2018 een seintje. Daarna ontvangt u meer info over de volgende stappen.

Alle info over het project vindt u hier