De coronacrisis heeft veel bedrijven in een zeer moeilijke situatie gebracht. De bedrijven die operationeel zijn gebleven, kunnen dat enkel op voorwaarde dat ze social distancing-maatregelen nemen. Ook de bedrijven die in de nabije toekomst opnieuw willen opstarten, zullen hier rekening mee moeten houden. Wat uw situatie ook is, Agoria biedt u tips om u te helpen deze richtlijnen te implementeren en te handhaven.


 

Download deze infographic als PDF (2,3 MB)

De tips uit deze infographic zijn slechts enkele voorbeelden en hebben het voordeel dat ze heel eenvoudig te implementeren zijn. Er zijn veel andere oplossingen, afhankelijk van uw type activiteit, de grootte van uw gebouwen, het aantal werknemers, enz. Agoria heeft een uitgebreide checklist samengesteld om u te helpen. Neem hiervoor gerust contact op met onze experts.


Coronavirus: ontdek hier nog meer ‘best practices’!

Het coronavirus heeft een grote impact op de activiteiten van de Belgische technologiebedrijven. Bekijk hier nog andere getuigenissen van bij Agoria aangesloten bedrijfsleiders en laat u inspireren door hun 'best practices' en tips om de continuïteit van hun onderneming te verzekeren.

Bekijk hier