Contentmarketing is voor b2b-bedrijven een belangrijke aanpak om sales en marketing succesvol te moderniseren. Het grote succes van de masterclasses contentmarketing, die Agoria speciaal voor zijn leden organiseert, is daarvan het bewijs. In de afgelopen 4 jaar hebben al meer dan 300 Agoria-leden aan deze opleiding deelgenomen. De gemiddelde evaluatiescore van de opleiding is hoog.


Inmiddels zijn de data voor de eerstvolgende masterclasses in 2020 bekend. De goede voornemens om uw marketing, communicatie en sales met een contentmarketingplan te verrijken kunt u nu realiseren. 

U kunt kiezen uit twee Masterclasses:

  •  Masterclass Fundamentals B2B-Contentmarketing: vrijdag 13 maart 2020

Deze eendaagse opleiding helpt marketing-, verkoop- en communicatieverantwoordelijken in de b2b-sector om met een gestructureerde aanpak hun strategie te ontwikkelen en uit te voeren in een concreet plan van aanpak. Maximaal 12 deelnemers per sessie voor maximaal resultaat. (Meer info

  • Masterclass Advanced B2B-Contentmarketing: vrijdag 6 maart 2020

Een intensieve dag voor b2b-professionals die ervaring met contentmarketing hebben opgebouwd en complexere vragen hebben om verder te groeien. Maximaal 8 deelnemers per training, en vooraf een telefonische intake om de uitdagingen van alle deelnemers glashelder in kaart te brengen. (Meer info)

Zowel de Masterclass Fundamentals als de Masterclass Advanced zijn ontwikkeld voor industriële en technologische b2b-bedrijven. De kleine groepen bestaan volledig uit b2b-professionals die in een technische omgeving actief zijn en gemeenschappelijke noden hebben.

Onderstaande video-impressie geeft u alvast een goede eerste indruk over de ervaringen van deelnemers. 

 

Voor beide sessies zijn nog plaatsen vrij. U kunt de twee masterclasses vergelijken op de overzichtspagina, zodat u de sessie kunt kiezen die bij uw uitdaging past. Wilt u afstemmen welke masterclass het best voor u past? De onderstaande contactpersonen bij Agoria helpen u graag verder en kunnen u desgewenst ook in contact brengen met de trainers.