Collibra, een data governance-platform voor zakelijke gebruikers, heeft tijdens de SaaS Awards 2017 een award in de wacht gesleept in de categorie "Best Data-Driven SaaS Product".


Naar de Software-as-a-Service Awards kunnen kandidaten meedingen uit de hele wereld, waaronder de VS, Canada, Australië, Groot-Brittannië, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Deze tweede editie van de Awards werd gekoppeld aan de Cloud Awards, een jaarlijks event dat inmiddels al aan zijn zevende editie toe is. 

“We zijn trots op deze SaaS Award voor ‘Best Data-Driven SaaS Product’”, klinkt het bij Felix Van de Maele, CEO van Collibra. “De award staat voor de erkenning door de industrie van ons engagement om gemondialiseerde organisaties te helpen een concurrentievoordeel te realiseren dankzij een vlotte toegang tot betrouwbare data, waardoor die organisaties betere zakelijke beslissingen kunnen nemen. Beschikken over het Collibra-platform voor data governance als SaaS in de cloud heeft zijn efficiëntie bewezen als strategie opdat organisaties toegevoegde waarde kunnen creëren op basis van hun data.”

SaaS Awards

De SaaS Awards zijn gekoppeld aan de Cloud Awards, die in 2011 in het leven werden geroepen om de excellentie en de innovatie van softwareoplossingen te belonen. De Cloud Awards zijn een internationaal programma waarin de leiders in de industrie en in innovatie en organisatorische transformaties op het domein van cloud computing sinds 2011 worden bekroond. De awards staan open voor grote én kleine organisaties, zowel gevestigde spelers als start-ups, in de hele wereld, en hebben als doel om pioniers die de toekomst van de cloud vormgeven in de schijnwerpers te zetten. Er worden awards uitgereikt in verschillende categorieën: “Software as a Service”, “Most Promising Start-Up” en “‘Best in Mobile’ Cloud Solution”.

De finalisten worden geselecteerd door een jury van internationale experts uit de industrie. 

www.collibra.com


 
Bent u lid van Agoria en doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op de website van Agoria.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be