Om de snelle groei van zijn activiteiten te ondersteunen en tegelijk nog dichter bij zijn core business te komen, heeft ons lidbedrijf Citius Engineering zijn intrek genomen in een nieuwbouw op het Liège Science Park.


De verhuis vond plaats op 22 januari jl. Citius Engineering is gespecialiseerd in het design en de ontwikkeling van industriële robots en andere machines. In het nieuwe gebouw, dat 2.000 m² groot is, zal Citius die activiteiten verder kunnen uitbouwen en zich meer dan ooit kunnen positioneren als een Waalse topspeler in het ontwerp en de realisatie van machines op maat en in advies- en engineeringdiensten voor de industriële sector.

Samen met de groei van de activiteiten van Citius Engineering nemen ook de personeelsbehoeften toe. Momenteel is de onderneming op zoek naar een twintigtal nieuwe medewerkers die in de loop van het jaar zullen worden aangeworven.

“Ons vorige gebouw was echt te klein geworden. We hadden niet voldoende ruimte om machines te ontwerpen. Het Science Park is bovendien een omgeving die helemaal bij het DNA van onze onderneming en onze activiteiten past. We zitten er heel dicht bij onze klanten en de andere bedrijven waarmee we samenwerken,” aldus Gregory Reichling, de CEO van Citius.

Meer informatie: www.citius-engineering.com en www.ciseo.com


 
Bent u lid van Agoria en doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op de website van Agoria.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be