Het hoofdkantoor van ChipSoft in België is verhuisd naar het hypermoderne Post X in Antwerpen, een centrale en inspirerende locatie die perfect aansluit bij de internationale groei en ambities van het bedrijf.


New way of working

Op het terrein van Post X wordt ons lidbedrijf ChipSoft vergezeld van toonaangevende bedrijven, zoals Proximus, Coolblue, KPMG en hotelketen Park Inn. Het nieuwe kantoor staat op een ideale locatie om zorginstellingen in Vlaanderen en Wallonië optimaal te voorzien van slimme ICT en de exponentiële groei van ChipSoft voort te zetten. Bovendien voorziet Post X alle medewerkers van een werkplek die volledig is geïnspireerd op 'a new way of working'.

Het ZOL en AZ Delta

Het afgelopen jaar namen het Ziekenhuis Oost-Limburg (Genk) en AZ Delta (Roeselare) het elektronisch patiëntendossier HiX van ChipSoft in gebruik om al hun zorgprocessen optimaal te ondersteunen. Daarnaast lopen er diverse aanbestedingstrajecten en neemt de interesse in HiX zowel in Vlaanderen als Wallonië sterk toe. Dat komt door alle succesvolle implementaties in België en Nederland. Om alle relaties te kunnen blijven bedienen van de meest innovatieve zorg-ICT, kon de verhuizing naar een groter kantoor met doorgroeimogelijkheden niet uitblijven.

"Natuurlijk moment"

CEO Hans Mulder: "Door onze sterke groei ontstond er een natuurlijk moment om ons te beraden op de huisvesting van ons Belgische kantoor. Daarbij lagen alle opties open. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Post X in Antwerpen, omdat deze locatie volledig aansluit op onze wensen, onder meer qua infrastructuur en schaalvergroting. De verwachting is dat wij de komende jaren sterk groeien en met Post X beschikken wij over de ruimte om ons team flink uit te breiden. Bovendien zitten we op een plek die voor onze relaties en medewerkers goed bereikbaar is."

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.