Agoria Certification

Kwaliteitszorg met garantie

Agoria erkent dat de klanten van technische installateurs steeds meer beroep willen doen op partners die de kwaliteit van hun diensten kunnen garanderen. Omdat Agoria, mee vorm wil geven aan een duurzame toekomst, verbindt Agoria zich ertoe om enkele sterke kwaliteitscertificaten voor technologische bedrijven te ondersteunen.

De houders van deze certificaten onderscheiden zich als deskundige, betrouwbare bedrijven die gedurende de hele levenscyclus van hun kwalitatieve installaties een premium service aanbieden.

Onafhankelijke controle- en certificatiebureaus zorgen mee voor onpartijdige audits van het certificatieschema.

Overzicht van ondersteunde certificaten

Food Equipment Quality (FEQ)

Het Food Equipment Quality (FEQ) certificaat is een onafhankelijk kwaliteitscertificaat voor bedrijven actief op het gebied van advies, verkoop, installatie en service voor Food Equipment. Dit omvat toestellen en installaties voor voedselproductie en verwerking door horeca, patissiers, beenhouwerijen, traiteurs, bedrijven, scholen, rust- en ziekenhuizen, gevangenissen met professionele keukens en grootkeukens en aanverwante activiteitsdomeinen (opslag, bewaring, afwas, afvalverwerking, ...).

FiSQ Premium Fire Safety Quality Certificate

FiSQ is een onafhankelijk kwaliteitscertificaat voor bedrijven in de sector van de brandbeveiliging, die de veiligheid en kwaliteit van hun producten en diensten garanderen gedurende de volledige levenscyclus van de installaties (van studie & ontwerp tot en met het onderhoud). Zowel de installateurs van actieve (branddetectie, sprinklers,…) als passieve (branddeuren, brandwerende afdichtingen en doorvoeringen,...) brandbeveiligingssystemen komen hiervoor in aanmerking.