Dit jaar zal de Algemene Vergadering van CELIMO plaats vinden in Leuven op vrijdag 24 mei, de thuisstad van de KULeuven, maar ook van Imec, een wereldspeler op het gebied van innovatieve sensortechnologie te mogen organiseren.


CELIMO vertegenwoordigt 12 Europese federaties waarvan de leden distributeurs zijn van gereedschapsmachines, gereedschappen en aanverwante apparatuur en diensten. Deze leden bestrijken de gehele nationale markt. In BelgiŽ is Agoria BG Metal-Alliance.be lid van CELIMO en vertegenwoordigd de desbetreffende bedrijven.

De afgevaardigden van de verschillende landen die lid zijn van Celimo en hun partners zijn welkom op deze algemene vergadering in Leuven. Ze logeren in het hotel The Fourth, gelegen in het historische stadscentrum naast het 550 jaar oude stadhuis en de meest pittoreske pleinen en straten. Het ligt ook op wandelafstand van het winkelcentrum en de culturele bezienswaardigheden van Leuven.

Ook de leden van Agoria en in bijzonder de leden van BG Metal-Alliance.be zijn welkom op deze algemene vergadering.

Op vrijdag komen de afgevaardigden van de Council Meeting van CELIMO samen in het nieuwe Imec-gebouw. Ook de Metal-Alliance.be Agoria leden zijn hiervoor uitgenodigd. De partners vertrekken naar het volledig gerenoveerde AfricaMuseum in Tervuren. Dit prachtige en fascinerende museum bevindt zich in de koninklijke buitenverblijfplaats van de Belgische koningen, maar werd vorig jaar na vijf jaar van sluiting heropend.

Vrijdagavond kan u ook als lid van Metal-Alliance.be deelnemen aan het galadiner in het Groot Begijnhof van Leuven. Een unieke locatie waar u terug wordt gekatapulteerd naar de late middeleeuwen maar verwend wordt door hedendaagse Belgische culinaire verrassingen.

Op zaterdag sluiten we af met een bezoek aan de wereldberoemde AB InBev brouwerij, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1366, met een bierproeverij en lekkere hapjes. Na afloop wordt u uitgenodigd voor een afscheidslunch in het havengebied van Leuven.

Deelname Council Meeting is gratis (van 9u00 tot 16u00 op vrijdag 24 mei)

Download het programma (273,8 kB).

Het programma voor de partners op vrijdag, het galadiner in het Groot Begijnhof op vrijdag en de activiteit op zaterdag zijn betalend.

Voor meer informatie en om in te schrijven, zie bijgevoegd registratieformulier.  (95,8 kB)

Datum

donderdag 23 mei 2019 - zaterdag 25 mei 2019

Plaats

The Fourth hotel
Grote Markt 5
3000 Leuven

Toegangsplan

Organisator

Celimo