Abrumet, lifetech.brussels, Agoria en IHE Belgium organiseren een tweedaagse eHealth projectathon op vrijdag 22 februari en zaterdag 23 februari 2019. Lees hier meer over het gevarieerde programma en schrijf in!


Voormiddagprogramma

Bent u bedrijfsmanager, R&D- of IT-verantwoordelijke of projectmanager? Dan is het voormiddagprogramma op uw maat gemaakt.

Kom vrijdagvoormiddag ontdekken hoe de Brusselse Abrumet-infrastructuur de integratie van uw oplossing met andere Belgische en internationale oplossingen zal vergemakkelijken, alsook het gebruik ervan door zorgverleners en patiŽnten. Experts uit de medische wereld zullen hun praktijkervaring met u delen. Op het programma:

  • Wat is het nut van het structureren van gezondheidsgegevens?
  • Welke bedrijfsregels ondersteunen besluitvorming en risicobeheersing?
  • Welke toegangspoort in de Belgische markt maakt de uitwisseling van gestructureerde gezondheidsgegevens volgens internationale IHE-normen mogelijk: OfficiŽle lancering van Brusafe+
  • Welke toegangsregels gelden er voor elke businesslijn?

De voormiddag sluit af met een netwerklunch. Bekijk hier het gedetailleerde voormiddagprogramma.

Namiddagprogramma

Bent u een IT-ontwikkelaar of IT-projectmanager in de gezondheidszorg? Dan is het namiddagprogramma op uw maat gemaakt.

Vrijdagnamiddag†zijn†er parallel een technische learning workshop en een eHealth projectathon:

  • eHealth interoperability workshop rond het gebruik van internationale normen, gegeven in het Engels door IHE Europe. U leert†wat IHE-profielen zijn en hoe ze te gebruiken, hoe documenten kunnen gedeeld worden binnen een IHE XDS-omgeving en hoe HL7 en IHE rond FHIR met elkaar samenwerken.Het gedetailleerde programma van de workshop vindt u hier.
  • eHealth projectathon/testing event: gestructureerde gezondheidsgegevens kunnen volgens internationale normen uigewisseld worden. Dit is de offciŽle lancering van Brusafe+. Alle testen worden ondersteund en gemonitord door IHE Europe gebaseerd op zijn jarenlange ervaring met testen in de gezondheidszorg (cfr IHE Europe connectathons). Bekijk hier in detail wat en hoe er kan getest worden.

Er kan afzonderlijk ingeschreven worden voor de verschillende modules. Dit evenement is gratis voor iedereen actief binnen de gezondheidszorg en vindt plaats in BluePoint Brussels.

Programma

Vrijdag 22 februari 2019

Zaterdag 23 februari 2019

  • 9u00† eHealth Projectathon: vervolg van de testing workshop
  • 12u30 - 13.30 Lunch
  • 17u00 Einde

Voor meer informatie kan u terecht bij Karlien Erauw†(Agoria) of Filoretta Velica (Abrumet)

Datum

vrijdag 22 februari 2019, 09:30 - 18:30

zaterdag 23 februari 2019, 09:00 - 17:00

Plaats

BluePoint Brussels
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

Organisator

lifetech.brussels - Abrumet - Agoria - IHE Belgium 

Dit evenement is afgelopen.