Ons lidbedrijf Brighteye uit Roeselare, gespecialiseerd in software voor de optimalisering van productieprocessen, heeft met zijn IT-platform ‘Momentum’ de 2020 Europe Customer Value Leadership Award van het internationale bedrijfsadviesbureau Frost & Sullivan gewonnen.


Frost & Sullivan reikt deze felbegeerde award jaarlijks uit aan een bedrijf dat binnen zijn specialisatiedomein excellentie toont in het proactief waarde creëren voor zijn klanten, met een focus op het verbeteren van het rendement van de strategische investeringen van de klanten. Daarnaast spelen in het beoordelingsproces van de jury ook andere belangrijke criteria mee, zoals een uitmuntende klantenservice die leidt tot klantenretentie en snelle internationale uitbreiding van het klantenbestand.

Het Momentum-softwareplatform van Brighteye digitaliseert het volledige Manufacturing Operations Management (MOM). Het platform biedt een uitgebreide Manufacturing Execution Software (MES)-functionaliteit, maar ook bv. modules voor magazijnbeheer of geavanceerde productieplanning. Het is een sterk configureerbare en meertalige oplossing, die dankzij haar modulaire architectuur exact kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van organisaties. Zo hoeven die enkel die functies te implementeren welke ze effectief nodig hebben.

"Brighteye's ongeëvenaarde expertise, technologisch inzicht en klantgerichte aanpak geven dit bedrijf een duidelijke voorsprong op de Europese MOMS-markt en zetten het in een goede uitgangspositie voor verdere groei,” aldus Frost & Sullivan.

Brighteye is een onafhankelijke softwareleverancier die in 2003 werd opgericht in België, maar inmiddels competentiecentra heeft in 6 landen, ter ondersteuning van zowel lokale markten als wereldwijde roll-outs voor internationale klanten. Zo sloot het bedrijf recent multi-site contracten met o.a. Olam Cocoa, Farm Frites en Mydibel, en brak het ook door op de Russische markt dankzij een overeenkomst met Miratorg voor de digitalisering van de grootste fresh produce plant van Europa.

 Om zijn sterke internationale groei te financieren, werkt Brighteye samen met PMV - het participatiefonds van de Vlaamse overheid. Meer informatie vindt u op www.brighteye.be.

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.