Ook nu nog blijven de zaken evolueren in het brexit-dossier. U bereidt zich best zo goed mogelijk voor. Heeft u vragen, kan u steeds bij Agoria terecht. Echter, u kan ook rechtstreeks met de Britten in dialoog gaan tijdens de 'Belgian Ports and Industry Day' op 1 oktober.


Belgian Ports and Industry Day

Op dinsdag 1 oktober organiseert de Haven van Zeebrugge, in samenwerking met de Britse ambassadade, de derde editie van de Belgian Ports and Industry Day. Heather Jones (Deputy Director Border Delivery Group) en Martin Shearman (British Ambassador to Belgium) zullen het woord nemen, maar nadien volgen specifieke presentaties en kunnen vragen gesteld worden aan verschillende Britse overheidsdepartementen, waaronder de Britse douane.

Het evenement heeft tot doel rechtstreeks in contact te treden met de Britse overheidsdiensten. Belgische bedrijven wordt met andere woorden de kans geboden hun vragen over douaneprocedures en de toeleveringsketen na de brexit of in voorbereiding daarop rechtstreeks af te toetsen met de Britse overheid. Verschillende overheidsdiensten zullen toelichting geven over de roll on, roll off -processen van goederen en passagiers die zich verplaatsen tussen de EU en het UK in het geval van een no deal-brexit.

Agoria neemt deel, maar leden kunnen ook rechtstreeks deelnemen! Kan u niet gaan, kunnen vragen ook steeds via Agoria aangeleverd worden. We gaan ook graag zelf aan de slag met uw vragen. Kan u zich vrijmaken, aarzel dan niet om u in te schrijven.

Het evenement zal volledig in het Engels verlopen.

Klik hier voor meer informatie (195,6 kB) en raadpleeg hier het programma (454,5 kB).


Agoria organiseert ook:

Wil u meer specifieke informatie over de brexit en douane, kan u steeds deelnemen aan evenmenten van Agoria:

10 september 2019
Agoria Academy: 'douane' in Namen (in het Frans)
12 september 2019
Agoria Academy: 'douane' in Gent (in het Nederlands)

 


Datum

dinsdag 1 oktober 2019, 10:00 - 15:30

Plaats

The Artes-Bruges-Cruise (ABC) Tower,
Rederskaai 60
8380 Zeebrugge

Organisator

Haven Zeebrugge 

Dit evenement is afgelopen.