In haar boek 'Out of office' doorbreekt leiderschapscoach Sabine Tobback de taboes over hard werken. Ze onderscheidt vier types van harde werkers. Aan de hand van zelftests, gerichte vragen, schema's en checklists, krijg je inzicht in je eigen type en werkgedrag. Bestel voor 18 april en geniet de lanceringskorting voor Agoria-leden.


Op donderdag 28 maart werd in BluePoint Brussels het nieuwe boek 'Out of office – de succesformule voor harde werkers' van leiderschapscoach Sabine Tobback voorgesteld. De verkoop loopt als een trein. Zo stond het boek in een mum van tijd op plaats 2 in de lijst van meest verkochte managementboeken op Managementboek.nl.

Bekijk hier de aftermovie van de boekvoorstelling, met op het programma o.m. interessant debat met Marleen Denef, Alain Wullaert, Marc Lambotte en Michel Van Hemele. 

Wat u moet weten over dit boek

Sabine Tobback, zelf een harde werker pur sang, doorbreekt in 'Out of office' de taboes over hard werken. Hardwerkende leiders hebben een haarscherpe training nodig, net als straaljagerpiloten. Aan de hand van die vergelijking reikt ze in haar boek een eenduidige succesformule aan voor harde werkers, hun (bege)leiders, coaches en hr. In het boek worden vier types van harde werkers onderscheiden. Aan de hand van zelftests, gerichte vragen, schema's en checklists, krijg je inzicht in je eigen type en werkgedrag.

Hoe jouw exemplaar in huis halen? 

  • Als lid van Agoria geniet je 10% korting op de normale verkoopprijs van € 29,99. De eerste 100 bestellers ontvangen een door de auteur gesigneerd exemplaar.
  • In het boek zit bovendien een kaartje waarmee 3 lezers kans maken op een gratis KernTalenten-analyse ter waarde van € 1,495.
  • Opgelet: dit voordeel geldt enkel voor bestellingen via deze link. Deze actie loopt tot en met 18 april 2019.