Zijn innovatieve productietechnologieën belangrijk voor u? Kom de toekomst van industriële productontwikkeling en de nieuwste maaktechnologie ontdekken op Prototyping-MNE 2020 (5 en 6 februari 2020) in Kortrijk Xpo.


De eerste editie van Prototyping-MNE 2020, een beurzencombi van 2 belangrijke industriële netwerkevents, wordt het grootste netwerkplatform voor de nieuwste engineering- en maaktechnologie in de Benelux. Maar liefst 180 technologiepartners tonen er de laatste ontwikkelingen op het gebied van ontwerpen, prototypen, produceren, bewerken en assembleren. Twee namiddagen/avonden lang bruist Kortrijk Xpo dan ook van productieteams, afdelingshoofden en C-levels uit de maakindustrie, de industriële toelevering en de machinebouw.

Het dag- en avondprogramma bestaat uit ‘Expert Classes’ omtrent het maken en het ontwerpen, een debat met ‘Captains of Industry’ uit de maaksector (powered by Agoria) en een heuse nocturne op donderdagavond voor alle exposanten en bezoekers. Leren, ontdekken, zien en gezien worden met en door iedereen die relevant is in de maakindustrie en de machinebouw, daar draait het op Prototyping-MNE 2020 om. 

Ontdek hier welke bedrijven en technologieën op Prototyping-MNE 2020 aanwezig zullen zijn of vraag meteen uw toegangsticket aan. Benieuwd of er voor u nog een stand vrij is als exposant? Klik hier om contact op te nemen.

 

Datum

woensdag 5 februari 2020 - donderdag 6 februari 2020

Plaats

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Organisator

Agoria